Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058: Yeni İmparator

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 251 73.8%
  • Orta

    Kullanılan: 46 13.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 43 12.6%

  • Kullanılan toplam oy
    340
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bana şöyle geliyor. Sanki Oda her an lazım olur diye her defasında bir iki kişinin yüzünü gizliyor. Örneğin tayfanın zor duruma düşeceği bir anda bu yüzleri gizli olanları kullanacak gibi... Yani kurgu gereği yapıyor bence
Evet yapmış da olabilir, bu dediğin gayet mantıklı. Yine de Oda'nın her yaptığını bir yere bağlamayalım. Zira kendi çizdiği küçük detayları unutabiliyor, tutarsızlıklara düşebiliyor.
Ödül konusunda bunları yazmışım.



Luffy için;





Yine Luffy için;




Luffy dahil 5 kişinin ödüle nokta atışı yapmışım. Trio'da patlatmış Oda beni ki normalde trionun ödüller de yazdığım gibi olmalıydı. Trionun hakkını ya vermemiş ya da fazla vermiş karaktersiz. Tam bir malll!
Üçlü ve Robin dışında ödüller normal bence. Robin'in artışı üçlüden fazla olmuş ama özel nedeninden dolayı anlıyorsun. Üçlüde ödül en azından dediğin gibi olabilirdi. Orası olmamış.
Red filmine gönderme olabilir mi?
Red filmini tam olarak izlemediğimden bilmiyorum.
 
Mihawk'ın dünyanın en iyi kılıç ustası olması zaten bilinen bir şeydi. Shanks'tan daha iyi kılıç kullandığı yazdı diye fanları niye delirdi anlamadım. Ulan yeni bir şey yok ki zaten bunda :hhh:
Onu geçtim Shanks'la en son 10 sene önce dövüşmüşler Shanks'ı aştığını neye dayanarak söylüyorlar o da tartışılası.
Cross Guild de ise gene aynı durum. Crocodile aradığında, adasını marineler bastı diye şatosuna saklanan Mihawk teklifi duyunca gözleri parlıyor.
Aha dur bu sayıda Mihawk'a yazan şeyi buldum. Doffy'ye hayır diyen Crocodile Mihawk'a kucak açmış. Mihawk'a yazar bu. Gerçi babunları özleyecekmiş kendisini ama neyse artık.

Son olarak, Kami tependen baksın Dragon. Sabo hakkında atıp tutmakla kalmayıp Kuma'yı gördüğünde ilk yaptığın şey de onu sorguya çekmek. İçimiz parçalandı içimiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık