Tayfanın ödül tahminleri konusu neredeydi ya ? Neden bulamıyorum olum ben bu konuları artık :/
Catarina Devon olabilir mi ?Şimdi geriye dönecek 1 eleman kaldı o da Doffy... Umarım geri döner. Madem denizcilere savaş açtı bunlar bir İmpel down baskını iyi gider.
Benim anlamadığım Sabo diye denizciler mi arıyor. Nasıl oluyorda hangi hattan arayacağını bilip dinleyebilirler ki... Hem hepsi oradayken sabo nerede?
Siz kaçın ben tutarım mı dedi de diğerlerinin kaçmasını sağladı.
Bunu mu diyorsun?Tayfanın ödül tahminleri konusu neredeydi ya ? Neden bulamıyorum olum ben bu konuları artık :/
İkisine de bakarım kral sağol.Bunu mu diyorsun?
[Geyik] - Ödül Tahminleri Yarışması
Selam ahali, Bugün çıkan sayıda bir sonraki hafta yeni ödüllerin açıklanacağı sinyalleri verilince herkesin ödül tahminini puanlanabilecek bir yarışma formatına nasıl çevirebiliriz diye biraz düşündüm. Aklıma bir formül geldi. Şimdi herkes belirlenen karakterler için olan ödül tahminlerini...www.korsanfan.com
Ya da bu mu @Densetsu no Samurai?
[Tartışma] - Wano Arkı Sonunda Tayfanın Ödülleri Ne Olur?
Şuan ki Kelle Ödülleri Tahminime Göre Kelle Ödülleri CHOPPER: 100 100m NAMİ: 66M 400m BROOK: 83m 300m FRANKY: 94m 350m ROBIN: 130m 300m USOPP: 200m 325m ZORO: 320m 1 Milyar SANJI: 330m 700m JINBE:438m 600m LUFFY: 1.5 Milyar 2.5 Milyar Serinin Diğer Öne Çıkanları...www.korsanfan.com
Evet bana şöyle geliyor. Sanki Oda her an lazım olur diye her defasında bir iki kişinin yüzünü gizliyor. Örneğin tayfanın zor duruma düşeceği bir anda bu yüzleri gizli olanları kullanacak gibi... Yani kurgu gereği yapıyor benceFranky'nin aranıyor posterinde Sunny'nin olması bir yandan komik ama bir yandan da anlamsız.
Bunu demeyi beklemiyordum ama tayfanın az gözüktüğü ana odak dış dünya olan bölümler her zaman en iyisi oluyorBence güzel bölüm.Gerekirse 20-30 bölüm daha hasır şapka ve tayfasını çizmesin çok sıkıcılar.