öyle demeyin hocam bu adamdaki şans ve güç bir luffyde var bu lafı ileride illa yutturur falanİlk defa Buggy e üzüldüm.Şanslımı desem şanssızmı arada kaldım.
öyle demeyin hocam bu adamdaki şans ve güç bir luffyde var bu lafı ileride illa yutturur falanİlk defa Buggy e üzüldüm.Şanslımı desem şanssızmı arada kaldım.
Olum demek ki verdiği borç az değil...Tek o değil Croco da çulsuz çikti. Adam acil para lazim diye Buggy'nin boynuna çokmuş.
chopperin ödülü düzgün bir şekilde artmaz ise avatar değişecektim 2 aylığınaNe cezası?
çok geç ama hala görmek isterim böyle amiral yonkou seviyesi ödül avcısı birliği gibi bir şeyPara konusu yavaş yavaş göze batmaya başladı şöyle güçlü ödül avcıları görsek keşke
Bu bölümdeki crocodile daki cooluk serideki çoğu karakterde yoktu ve crocodile acaba o borç parayı nerden bulduOlum demek ki verdiği borç az değil...
Onun dışında finansal olarak destekleniyormuş organizasyon...
Yonkoluk da reddedilecek bir şey haline geldi yazılar olsun sana Oda. Sanki bakanlık yonko ataması yapıyor.Mihawk yonkouluğu red etti. Yonkou olarak bilinse daha fazla olur deriz biz de.
Güzel rüyalar .dKatakuri yenilirse Alpamis- Erkan12- Sir Crocodile ittifakına @Miyata Ichiro da katılır.
İşte ne kadar güçlü bir adam mihawk tahmin et. Yonkouluğu da az görüyor kendine. Luffy de ben imparatorum deyip dolansın genç ergen.Yonkoluk da reddedilecek bir şey haline geldi yazılar olsun sana Oda. Sanki bakanlık yonko ataması yapıyor.