adamın sonraki ödülü 1.5 milyar olacak belki sanji 5. olur artıkŞunu atın gemiden gitsin. Sanki çocuk oyunu oynuyor.
adamın sonraki ödülü 1.5 milyar olacak belki sanji 5. olur artıkŞunu atın gemiden gitsin. Sanki çocuk oyunu oynuyor.
sırf wanodan çıkılması bile beni sevindirdi tam olarak 30 bölüm biriktirdim o kadar sıkıcıydı wanoDış dünya bizim ana karakterin maceralarından daha çok ilgi çekiciymiş. Serideki tutarsızlıkları ve geçmişle bağdaşamayan durumları görmezden gelirsek güzel bölüm aslında.
Denizcilerin başına ödül koyma olayı çıkınca Buggy'nin parası yoktur diye yazmıştım. Borç takar kaçar demiştim.Bu arada bu Cross Guild ağır çulsuz çıkti. Evde zeytin yok denizcilerin başına nasıl ödül koymuşlar?
O bile farkında gereksiz arttığının.Şunu atın gemiden gitsin. Sanki çocuk oyunu oynuyor.
Tek o değil Croco da çulsuz çikti. Adam acil para lazim diye Buggy'nin boynuna çokmuş.Denizcilerin başına ödül koyma olayı çıkınca Buggy'nin parası yoktur diye yazmıştım. Borç takar kaçar demiştim.
Hazine arayıp duruyor adam, ağır loser.
X: Akainu'ya ne kadar ödül koyalım kaptan.Bu arada bu Cross Guild ağır çulsuz çıkti. Evde zeytin yok denizcilerin başına nasıl ödül koymuşlar?
Ne cezası?@Smoker hocam bu cezalar nasıl olacak avatar değişicem onu siz mi seçeceksiniz ben mi