Un-amed denilince aklıma fake spoiler geliyor hiç yoktan acaba Carrot gemide mi yoksa diye düşünmeye başladim
Un-amed denilince aklıma fake spoiler geliyor hiç yoktan acaba Carrot gemide mi yoksa diye düşünmeye başladim
Anlamı ne kiUn-amed denilince aklıma fake spoiler geliyor hiç yoktan acaba Carrot gemide mi yoksa diye düşünmeye başladim
Bir anlamı yok bu elemanı, verdigi yanlış spoilerlarları ile aklımda kalmışAnlamı ne ki
Sag kol dengiyken bir çok power'la yonkou indirdiyse luffy, cobby'de garp ögrencisi saglam 1-2 power ile alabilir gibi duruyor. Zaten Hancock en güçsüz shici.Coby hancocku mu indirmiş? Tek başına zor. Muhtemelen 2 vs 1 veya 3 vs 1 olmuştur. Kadın kral haki sahibi, meyve gücü var. Pxe tek atıyor. Cobyde ne var la 2 yıl sonraki coby'yi görmedik mi daha önce acaba?
Lufy'le bir olmaz Coby alamazda Oda sıvayacak bi şekilde alırsa Lufy'le Coby'i bir tutmak Lufy'e hakarettir Lufy küçükken büyüdükden sonra bile devamlı eğitim savaşda 1 2 power upla Garp'ın örencisi olmakla bu iş oluyorsa seri tümden boka sarmışdır.Sag kol dengiyken bir çok power'la yonkou indirdiyse luffy, cobby'de garp ögrencisi saglam 1-2 power ile alabilir gibi duruyor. Zaten Hancock en güçsüz shici.
Yine 2 defa gitmişBir anlamı yok bu elemanı, verdigi yanlış spoilerlarları ile aklımda kalmış
Hancock bu çocuğa kaybettiyse net ılıktır.Ne Coby'si ya? Hancock 55 tane Coby indirir. Momonga'ya kendini kılıçlatan kadın Coby ile mi uğraşır? Kardeşlerden birini salsa içinden geçer Coby'nin.
Daha haklı çok az yorum gördüm.Mihawk eforsuz alır.