Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058: Yeni İmparator

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 251 73.8%
  • Orta

    Kullanılan: 46 13.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 43 12.6%

  • Kullanılan toplam oy
    340
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teach'in ödülü bir Yonko indirerek Yonko olmadığı için makul. Luffy'nin ödülünde zaten hakkı yenildi. Bu bariz açık ortada. Niye bunu atlıyorsunuz anlamış değilim.

Buggy ne yapmış da Luffy'den üstte ödül alıyor? Bu Cross Guild ile alakalı bir sorun olduğu ortada. Crocodile ve Buggy'nin ödüllerinde bir sıkıntı olduğu bariz ortada iken Mihawk'a bu ilişki kurulmaması çifte standart. Bunların ödüllerinin niye bu kadar yüksek olabileceği ile alakalı elimizde bir veri var. Ödüllerden bahseden Brannew karakteri bundan bahsediyor. Bu birlik Denizci Avlama hareketini başlatmış ve yer altından destek alıyorlar. Bizim için tehlikeli diyor. Bu gibi ilişkileri de göz önüne almak lazım Eski Yonkoların ödüllerine onlar yıllardır orada şeklinde bahsederken.
Buggy şaka karakteri. Onun yorumlayacak bir şeyi yok. Luffy'nin hakkı yendi bu gerçek.

Croco'ya bakarsak Mihawk'ın ödülü aynı nedenden yüksek ise ona da benzer bir ödül verilebilirdi. Karasakal'dan yüksek ödül almazdı. Hem de baya yüksek almış. Lider Buggy görüldüğü için Buggy'i şişirmişler ancak yine de Mihawk daha yüksek almış. Ödülü açıklanırken de Dünyanın en güçlü kılıç ustasına layık bir ödül diyor. Yani Mihawk yine de kılıç ustalığı için almış ödülü. Lider olmasa bile gücü ve ünvanı onu öne geçirmiş.

Karasakal'a gelince sadece Marco'yu yenmedi ki. Beyazsakal'ı ölüme götüren süreci tasarladı ve son kurşunu da kendi sıktı. Meyvesini çaldı. İki meyveli ilk kişi oldu. Bölgelerine çöktü. Tüm bunlara rağmen verilen ödül yeni yükselen karakterlere, kendi jenerasyonuna göre ödül verildiğini gösteriyor. Ben açık söyleyeyim Karasakal'ı Shanks'tan ve Mihawk'tan geride görmüyorum. Zaten bir sonraki ödül artışında Luffy ve Karasakal en yukarı çıkacak. Shanks ve Mihawk gibiler son eşik demek ki.

Bunlara bakarsak Mihawk'ın ödülünü kendi jenerasyonu olan Shanks ile kıyaslamak mantıklı. Shanks'ın ödülüne göre de ödülü makul gayet. İlk ödülünde Shanks'tan yüksek olsa saçma olurdu. Shanks'a yakın bir ödül en doğru olandı.
 
İmzamı atarım. İşte kim böyle düşünüyor bilip ona göre tartışsak daha iyi olur. @Alpamis böyle düşünüyorsa hiç tartışmamıza gerek yok mesela. Ben yıllardır Mihawk = Akainu diyorum. Akainu, BM'yi alabilecek bir isim bana göre. Diğer yonkoulara karşı da şansı vardır. Mihawk için de durum böyle. Shanks'tan az bir miktar güçsüzdürler ama klasman olarak yonkou derim ikisine de.
Eski Yonkou ve Akainu Mihawk'tan kesinlikle önde. Aokiji ve Kizaru yine yüksek ihtimal. Fuji'de oyum ona. Bir tek Aramaki'den güçlüdür.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık