Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058: Yeni İmparator

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 251 73.8%
  • Orta

    Kullanılan: 46 13.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 43 12.6%

  • Kullanılan toplam oy
    340
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihawk'a şu an en azından amiral demeniz gerekiyor. Aramaki değil, orjinal üçlü.
Normalde Buggy yonkou ilan edildi ve 3 milyar aldı. Neden Croco 1 milyar, Mihawk 2 milyar civarı değil? Ne sebeple 3.6 milyar verilmiş. Güce dair bir yansıması yoksa neden versin ki bu ödülleri? En makul itiraz bu iki ismin 3-4 tane komutana denk düşünülmesi olabilir. O durumda bile 3.6'ya çıkması için bir sebep yok.
Mihawk hakkında herhangi bir gazlama görmemize gerek yoktu Akainu hariç amiralleri yerdi zaten. Böyle bir karakterin amiralden aşağı çıkma ihtimali yoktu ve Akainu hariç hiçbir amiral de hikayede Mihawk ağırlığına sahip değil.
 
Jinbe örneği ortada, 250 M adam BM'ye katılmasına rağmen 400 küsürlerde ödül alıyordu.

Yani Croc alsın biraz daha fazla olsun ama bak yine belli değil düşünce dediğimiz şey, Croc'un yaptığı iş var Buggy'nin borcu var bilinmiyor olaylar. Ödülü artmış mı onu bile görmedik. Yani her türlü farklı yorumlanabilir durumlar bunu sende biliyorsun.
BM'ye katılıp komutan olmadı sonuçta. O organizasyon içinde icraat de yapmadı. İlk ödüllerini bilmiyoruz, sen 81 varsayıp bunu delil kılıyorsun. Halbuki şu anki güçleri ve konumları açısından yıllar önceki donmuş ödüllerin bir etkisi olmaması makul. Zaten denizciler yeni ödüller üzerinde çalıştı. Çalıştı diyorum çünkü şu anki tehdit seviyelerine göre değerlendirme sürecinden geçirdiler. Ödül farkını açıklayamıyorsun, kusura bakma.

Evet ve en anlaşılabilir uzlaşmacı olarak görülenleri de bu adam. Diğeri eskiden Marine Hunter olarak ün salmış ve şimdi de bulunduğu birlikte Denizci Avlama harekatını başlatmış ve yer altından destek alan bir grup.
Yer altı bağlantıları en kuvvetli isimlerden biri Dof'tu ve Kaido'ya çalışıyordu. Böyle bağlantılar korsanlar için normal ancak Gorosei bağlantısı kesinlikle normal değil. Shanks'tan başkası için mümkün değildi, bunu Gorosei'nin ağzından duyduk. Sen de eminim Shanks'ın neden böyle bir iltimasa mazhar olduğunu merak ediyorsundur. Sadece makullükle açıklanamaz bu. Zaten teoriler var.
 
Son düzenleme:
Mihawk hakkında herhangi bir gazlama görmemize gerek yoktu Akainu hariç amiralleri yerdi zaten. Böyle bir karakterin amiralden aşağı çıkma ihtimali yoktu ve Akainu hariç hiçbir amiral de hikayede Mihawk ağırlığına sahip değil.
İmzamı atarım. İşte kim böyle düşünüyor bilip ona göre tartışsak daha iyi olur. @Alpamis böyle düşünüyorsa hiç tartışmamıza gerek yok mesela. Ben yıllardır Mihawk = Akainu diyorum. Akainu, BM'yi alabilecek bir isim bana göre. Diğer yonkoulara karşı da şansı vardır. Mihawk için de durum böyle. Shanks'tan az bir miktar güçsüzdürler ama klasman olarak yonkou derim ikisine de.
 
İmzamı atarım. İşte kim böyle düşünüyor bilip ona göre tartışsak daha iyi olur. @Alpamis böyle düşünüyorsa hiç tartışmamıza gerek yok mesela. Ben yıllardır Mihawk = Akainu diyorum. BM'yi alabilecek bir isim bana göre, Mihawk da öyle. Shanks'tan az bir miktar güçsüzdürler ama klasman olarak yonkou derim ikisine de.
Shanks > Akainu > Mihawk > Amiraller > Yalamaki
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık