Corocodile 2 milyar ödül alınca fanlar:
-Croc>amiral, Croc=imparator, Croc=Mihawk...
Mihawk 3.6 milyar ödül alınca haterlar:
-Mihawk kim?
-Croc>amiral, Croc=imparator, Croc=Mihawk...
Mihawk 3.6 milyar ödül alınca haterlar:
-Mihawk kim?
Olum okumuyor musun dediklerimi? O dönem kılıçcılar bile "Mihawk'ın ödülü düşük gelecek. Şu yüzden, şu yüzden şu yüzden" diye sayıkliyordu. O dönem ödüllerin genel olarak düşük geleceği kanısı vardı. İzo 510 M ile geldi şimdi Ace ödülü vardı şimdi. Ace'in 550 M de geziyordu...İddia değilse niye peşine ben sizin gibi kıvırmam dedin? Mihawk Zoro vs atmış son anda kıl payı yenmiş ss al filan.
Mihawk Zoro vs atmış Mihawk kıl payı yenmiş, Mihawk Law'ı yenemezmiş nerede yazıyorduOlum okumuyor musun dediklerimi? O dönem kılıçcılar bile "Mihawk'ın ödülü düşük gelecek. Şu yüzden, şu yüzden şu yüzden" diye sayıkliyordu. O dönem ödüllerin genel olarak düşük geleceği kanısı vardı. İzo 510 M ile geldi şimdi Ace ödülü vardı şimdi. Ace'in 550 M de geziyordu...
Olum 2016 yorumu lan ondan sonra da olsa farketmez. Kaç sene olmuş, bu konularda yanıldığımı zaten söylüyorum. Fakat bazı şeyleri "İddaa" gibi algılayıp yorum yapıyorsunuz. O bir düşünce...Mihawk Zoro vs atmış Mihawk kıl payı yenmiş, Mihawk Law'ı yenemezmiş nerede yazıyordu
2016 mı ? Benim 2009 yorumlarımı bulup sen böyle demişsin çekiyorlar bu forumda. 2016 diye ağlıyor adam ya ben napayım o halde söyleseneOlum 2016 yorumu lan ondan sonra da olsa farketmez. Kaç sene olmuş, bu konularda yanıldığımı zaten söylüyorum. Fakat bazı şeyleri "İddaa" gibi algılayıp yorum yapıyorsunuz. O bir düşünce...
Yani "1 ay şunu bu diye savunacağım" iddaa değil. Düşünmüyorsam düşünüyorum diyemem böyle bir şeye ciddi bir tartışmada.
Yani sizin dedikleriniz de ortada ama işte varda yoksa "Crocodile" diye bana hikâye anlatıyorsun şuan. :S
Olum senin şuan bile öyle yorumların var sıkıntı burada.2016 mı ? Benim 2009 yorumlarımı bulup sen böyle demişsin çekiyorlar bu forumda. 2016 diye ağlıyor adam ya ben napayım o halde söylesene
Sen gelmeden önce hiç olmadı öyle arat aratacaksan beni de kendini de yormaOlum senin şuan bile öyle yorumların var sıkıntı burada.
Dressrosa sonrası da dediklerin ortada. Yani sen zamana yaymışsın benim yorumlarım ile bir mi? Baksam senin 2021 de böyle yorumunu bulurum ben.
Ya bir insan mangada hiç olmamış bir şeyi dikte edip sonra da hikaye yazmayın der mi her postun altına Yıllardır yaptığın şey.Olum 2016 yorumu lan o. Kaç sene olmuş, bu konularda yanıldığımı zaten söylüyorum. Fakat bazı şeyleri "İddaa" gibi algılayıp yorum yapıyorsunuz. O bir düşünce...
Yani "1 ay şunu bu diye savunacağım" iddaa değil. Düşünmüyorsam düşünüyorum diyemem böyle bir şeye ciddi bir tartışmada.
Yani sizin dedikleriniz de ortada ama işte varda yoksa "Crocodile" diye bana hikâye anlatıyorsun şuan. :S
Hahahha bana bahane üretiyorsunn, olum geçmişte bulduğum yoruma da öncesi diyorsun. 2015 de gelmişim ben. Dressrosa sonrası Dof-Croc arasında ki muhabbetleri yazsam buraya komedi kitabı çıkar. Yani neler neler dedin, hem de sadece benimle olan tartışmalarda değil.Sen gelmeden önce hiç olmadı öyle arat aratacaksan beni de kendini de yorma
Bana diyorsun yıllardır aynı şeyi yapıyorsun lan.Ya bir insan mangada hiç olmamış bir şeyi dikte edip sonra da hikaye yazmayın der mi her postun altına Yıllardır yaptığın şey.
Mihawk serinin başından beri yonko Shanks ile anılıyor -> Hikayeye başladın yine :S
Mihawk'ın elinde dünyanın en güçlü kılıcı var -> Yine hayallere daldın.