Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058: Yeni İmparator

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 251 73.8%
  • Orta

    Kullanılan: 46 13.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 43 12.6%

  • Kullanılan toplam oy
    340
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WB kendine kılıççı demiyor. Shans ben kılıççıyım diyerek düello yapmış ve unvan Mihawk'a gitmiş. Mihawk > WB, Mihawk > BM, Mihawk > Fuji mi bilmem ama Mihawk > Shanks çok net. Adam kendi girmiş yarışa.
 
Seri de görüldüğü üzere yenilen karakter tekrardan aynı kişiyle savaşmıyor. WB'de kılıç türevi bisento kullanıyor ama yine de en güçlüsü Mihawk. En güçlüsü Mihawk'sa eğer bu denklemi kabul edeceksek neden dünyanın en güçlü insanı diye kılıç kullanan WB'yi gösterdi?

Ben aradaki farklı anlamamız için kılıç yeteneğini kısmını kasten vurguladığını düşünüyorum.

Veya WB'nin yaşlı olmasından dolayı MF Whitebeard<Mihawk'tı ama hikayeyi şanlandırmak için böyle bi topun altına girdi.
WB vs Oden başta kılıç çarpışması şeklinde oldu ama istediği an meyvesini kullanarak sonuca gitti. Karasakal kapışmasında meyve iptal olunca bisentoyla vurdu işini onunla gördü. Mihawk olsa yapacağı şey bu iki örnekten farklı olmazdı.
 
Son düzenleme:
Şu an öyle ya da böyle... iki adamdan biri... resmi olarak diğerinden bir kulvar da önde artık. Yani bunu biliyoruz artık. He bence ortada bir denge söz konusu... Mihawk ile Shanks çok yüksek ihtimal eşit. Mihawk Kılıç yeteneklerinde üstün ama bu adam dünyanın en teknik kılıç ustası değil... en Güçlü kılıç ustası... Güç=haki... hakin zayıfsa bir hiçsin bu evrende... bu da kesin bir gerçek. O yüzden hiç bir şekilde Mihawk'ın haki de Shanks'e ezilme imkanı yok. İlk zamanlar da yazdığım gibi... muhtemelem bazı şeyler de Mihawk... bazı şeyler de Shanks üstün... böyle düşünürsek bu adamlar denk olur. He yalan yok... Oda'yı tanımasam şu bölümden sonra Mihawk>Shanks derdim. Ama Oda Shanks'i ezdirmez... ama artık biliyoruz ki Mihawk'ı da ezdirmeye niyeti yok. O yüzden Mihawk istese Yonko olabilecek kalibre de olmakla beraber... Shanks ile denk güçte bir adam.

Wb olayına gelirsek de... hiç kafa yormaya gerek yok. Seri de artık mantık yok... sadece Oda'nın istediği şeyleri... istediği gibi mantıklı ya da mantıksız olarak yansıtması var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık