Bence dofilamingo hem gaddar hemde kesme gücü var zephyrda hem acı çeksin hemde donanmayla zıt düşmesin diye öldürmemiştirSoruyu ortaya bıraktım top sizde.
Mihawk WB'ye kaç atar usta ?WB kendine kılıççı demiyor. Shans ben kılıççıyım diyerek düello yapmış ve unvan Mihawk'a gitmiş. Mihawk > WB, Mihawk BM, Mihawk Fuji mi bilmem ama Mihawk > Shanks çok net. Adam kendi girmiş yarışa.
HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA İddia konuyu neydi sjdfshdfHatırlatayım madem, kazanmam halinde alacağın ceza buydu.
WB vs Oden başta kılıç çarpışması şeklinde oldu ama istediği an meyvesini kullanarak sonuca gitti. Karasakal kapışmasında meyve iptal olunca bisentoyla vurdu işini onunla gördü. Mihawk olsa yapacağı şey bu iki örnekten farklı olmazdı.Seri de görüldüğü üzere yenilen karakter tekrardan aynı kişiyle savaşmıyor. WB'de kılıç türevi bisento kullanıyor ama yine de en güçlüsü Mihawk. En güçlüsü Mihawk'sa eğer bu denklemi kabul edeceksek neden dünyanın en güçlü insanı diye kılıç kullanan WB'yi gösterdi?
Ben aradaki farklı anlamamız için kılıç yeteneğini kısmını kasten vurguladığını düşünüyorum.
Veya WB'nin yaşlı olmasından dolayı MF Whitebeard<Mihawk'tı ama hikayeyi şanlandırmak için böyle bi topun altına girdi.
Dostum kişisel fikirler beni ilgilendirmiyor.Derdin varsa Oda'ya mektup yazabilirsin.Eşit değil zoro her zaman bi tık önde
Mf wbye Tek atar uzaktan bi kesiş atsa yeterMihawk WB'ye kaç atar usta ?
Mihawk'ın imparatorluğuna dair girmiştik bahse. Sen amiral olamaz derken ben İmpartordan zayıf çıkarsa sen kazanırsın demiştimHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA İddia konuyu neydi sjdfshdf
köküzü kazımak dskjfjsdfh askerden yeni geldim sanırım xd
Bu anlaşmayı Buggy ile yapsa Buggy bundan ağır şartlar koyamazdıHatırlatayım madem, kazanmam halinde alacağın ceza buydu.