Ben uzaktan halleder dedim ama bunu yaparsa herifin cenazesini İvankov bile tanıyamaz. Abartmaz o kadar.Böyle mi?
Ben uzaktan halleder dedim ama bunu yaparsa herifin cenazesini İvankov bile tanıyamaz. Abartmaz o kadar.Böyle mi?
Kendini komik duruma düşürmekten başka yaptığın bir şey yok şuanGerçekleri söyleyen yiğitler elbet her zaman çıkacaktır.
Hayallerden uyanmalısın seri...İvankovu arayıp "İva-chan hayatımın erkeğini buldum" falan demese bari Croco. Denizciler de dinliyor, rezillik çıkar.
Rika'cığım ne anlatmaya çalışıyorsun he gülüm? Açık konuş. Kılıç yetenekleri deniyor özellikle.-Kılıç yeteneği ne demek?
-Kılıç teknikleri becerileri demek.
Yav bırak adamın niye geldiğini bile bilmiyordur mihawk kendisi bile şaşırmıştırDediği şey var "Birilerine güven konusunda aynı düşüncelere sahibiz" diye bu yüzden...
Gelme sebebi belli olmasına gerek yok. Şuan bir planları olduğu ortada bu noktada da Buggy'i kullanacaklarını söylüyorlar zaten...
Dedi 2 Milyar ödülü bile olamayan adamAğzın doluyken konuşma la...
Reis fazla teknik açıklamalara giriyorsun ya. Ortada bu kadar ciddiyetle konuşulacak bilgiler yok. Odanın halt yemesi, muğlak bırakmak işine geliyor. O sorunun cevabı şudur, isteyen istediği yere çeksinRika'cığım ne anlatmaya çalışıyorsun he gülüm? Açık konuş. Kılıç yetenekleri deniyor özellikle.
İyi sallıyormuş demek
Söyle,söylede tüm açılardan bak kendi işine yarayan kısmı seçip,algı yapıyorsun anlamıyor muyuz ?Gerçekleri söyleyen yiğitler elbet her zaman çıkacaktır.