Kızıl görse bunu hakili tükürükle öldürürdü.Crocodile, Buggy'e nasıl hareketler yapıyor öyle? Sadistlik tavırlar.
Kızıl görse bunu hakili tükürükle öldürürdü.Crocodile, Buggy'e nasıl hareketler yapıyor öyle? Sadistlik tavırlar.
Wg'nin magazinci timi bizimkilerin en ölümcül dövüşlerinde bile kadraja girip foto çekiyor ama hala daha Chopper'ı fark edemediler, yersenBu malın son arc'ta Chopper'dan çekeceği var.
Dayak yese aklı başına gelir A0 matematik ile ödül veriyor.Bu malın son arc'ta Chopper'dan çekeceği var.
Düşüncem değil demiyorum la, o dönem ödül konusunda düşük verileceğini düşünüyorum diyorum herkes için.Dediğimin arkasındayım yazıp ss alabilirsin diyip sonra da "bunlar benim düşüncem değil" diyen kim
Ağzın doluyken konuşma la...Mihawk yonko oldu diyelim Buggy kadar yayılmazdı Buggy haketmiştir. 1.Komutan @Mihawk ile 2.Komutan @Sir Crocodile a duyurulur
Bunlar baksa ne bakmasa ne ya? Bu zekayla susayınca su içebiliyorlarsa yine iyi bir şeydir. Son gorosei rezaletlerini hatırla.Direk oluşuma bakıyorlar bence,tek tek bireysel güçleri değerlendirmiyorlar.