Ödüllerde psikoluk payı olduğu da biliniyor.Kid'in de oradan gelmiştir bir o kadar.Ödüllerde zeka payı varsa Law'un 1 milyar zekadan gelmiştir. Gerçek gücü 2 milyarlık olduğu onaylandı @Ölüm Cerrahı
Ödüllerde psikoluk payı olduğu da biliniyor.Kid'in de oradan gelmiştir bir o kadar.Ödüllerde zeka payı varsa Law'un 1 milyar zekadan gelmiştir. Gerçek gücü 2 milyarlık olduğu onaylandı @Ölüm Cerrahı
Brannew dedi mi öyle bir şey?Ödüllerde psikoluk payı olduğu da biliniyor.Kid'in de oradan gelmiştir bir o kadar.
Shakky demişti xd. Sivil katliamlar nereye dahil oluyor ?Brannew dedi mi öyle bir şey?
O iftira. Daha adamın sivil öldürdüğünü görmedim. Hem Brannew'in dediğine bakarım ben ödülü o koyuyor, Luffy fanı Shakky'i napayım.Shakky demişti xd. Sivil katliamlar nereye dahil oluyor ?
Milleti çarmıha geren adamın adam öldürdüğünü mü görmen lazım. Nabza göre şerbet veriyorsun geneO iftira. Daha adamın sivil öldürdüğünü görmedim. Hem Brannew'in dediğine bakarım ben ödülü o koyuyor, Luffy fanı Shakky'i napayım.
O çarmıha gerdikleri korsan. Sivil öldürdüğü nerde hani. Bok at izi kalsın yapmıslar. Aynı şekilde Big Mom'ın komutani yenmiş iftirası atmışlardi, gerçekte adam tokatlamış.Milleti çarmıha geren adamın adam öldürdüğünü mü görmen lazım. Nabza göre şerbet veriyorsun gene
Adam çoğul kullanıyor onda bile.Gene patladın MontanaO çarmıha gerdikleri korsan. Sivil öldürdüğü nerde hani. Bok at izi kalsın yapmıslar. Aynı şekilde Big Mom'ın komutani yenmiş iftirası atmışlardi, gerçekte adam tokatlamış.
Tatli komutan kol almis lemAdam çoğul kullanıyor onda bile.Gene patladın Montana
Güzel manevralar da burdan dönmezTatli komutan kol almis lem
Ney donecek la? Bu arkadası alin yakmiş balataları @MihawkGüzel manevralar da burdan dönmez