Oden'den daha iyi kılıç kullanan ve daha güçlü olan adamın Kaido'yu alamayacağını iddia etmek absürt ama sen bilirsin.Tahmin etmiştim cezaya kendini fazla kaptırmışsın
Oden'den daha iyi kılıç kullanan ve daha güçlü olan adamın Kaido'yu alamayacağını iddia etmek absürt ama sen bilirsin.Tahmin etmiştim cezaya kendini fazla kaptırmışsın
Odenden daha iyi kılıç kullandığını sen iddia ediyorsun.Ortada bir gerçeklik yok.Neyse daha sürüsüyle kanıt var ama cezamdan dolayı bişey demiyorum sen haklısın.Oden'den daha iyi kılıç kullanan ve daha güçlü olan adamın Kaido'yu alamayacağını iddia etmek absürt ama sen bilirsin.
Kardeşşş öyle birini aforoz edebilmek için Mihawk’ın seviyesi konusunda yıllarca dirsek çürütmen lazım. Dns red ateş gibi olacaksın o yetki için.xD Dinden çıkarın bu meczupu demek öyle kolay değil Neyse konu buraya gelmişken söyle bakalım @Densetsu no Samurai kimleri aforoz ediyorsun ?Öyle zaten. Seni aforoz ediyorum. Ocak dışısın.
Şuan en yetkili benim. Arkadaşlar da bunu onaylar.Kardeşşş öyle birini aforoz edebilmek için Mihawk’ın seviyesi konusunda yıllarca dirsek çürütmen lazım. Dns red ateş gibi olacaksın o yetki için.xD Dinden çıkarın bu meczupu demek öyle kolay değil Neyse konu buraya gelmişken söyle bakalım @Densetsu no Samurai kimleri aforoz ediyorsun ?
Shanks'tan daha iyi kılıç kullanıyor ve daha güçlü. Oden'den iyi kılıç kullandığına dair başka kanıta gerek yok.Odenden daha iyi kılıç kullandığını sen iddia ediyorsun.Ortada bir gerçeklik yok.Neyse daha sürüsüyle kanıt var ama cezamdan dolayı bişey demiyorum sen haklısın.
Red mi? Ahahahah la redin lobisi luffynin karşısında ne varsa o.Bi de luffynin rakiplerini küçümseme.Red en yetkisiz kılıççı olur @Sogotoh > @RedTeroRKardeşşş öyle birini aforoz edebilmek için Mihawk’ın seviyesi konusunda yıllarca dirsek çürütmen lazım. Dns red ateş gibi olacaksın o yetki için.xD Dinden çıkarın bu meczupu demek öyle kolay değil Neyse konu buraya gelmişken söyle bakalım @Densetsu no Samurai kimleri aforoz ediyorsun ?
Haklısın cezam bitene kadar.Shanks'tan daha iyi kılıç kullanıyor ve daha güçlü. Oden'den iyi kılıç kullandığına dair başka kanıta gerek yok.
Dikkate alma son dönem çok darbe yedi ne dediğini bilmiyorBu yorumu kınamaktan başka elimden birşey gelmez.