Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058: Yeni İmparator

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 251 73.8%
  • Orta

    Kullanılan: 46 13.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 43 12.6%

  • Kullanılan toplam oy
    340
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maalesef gene döngüye girdik.
Mihawk fanları döngüsü.
Mihawk konularına yüklen=====> Mihawk>=Shanks sonucu çıkarttır.
Sakazuki İmparator Yener Mi konusuna yüklen, Sakazuki'yi ezikle , yonkou 2-3 Sakazuki alır de.
Sonuç Mihawk en güçlü 4 adam arasında(İnsaflı söyledim, çıkarımlar daha da yükseğe gidiyor). Yer miyiz? Yemeyiz arkadaş:ehe:. Shanks'a kadar ben de destekledim ama orada bir durun:mincika:.Shanks ile aşık atması çok da bir şey değil, Shanks zaten yonkodan en güçsüzü(net oğlu net!) Sakazuki Shanks'ı yenme olasılığı diğer imparatorlara göre daha fazla. Zaten Yonkou-Amiral farkının uçurum olmadığı(en güçlüsü 1.5 amiral eder zorlasan, evet kk da olsa) anlaşılınca o zaman bayağı argüman çökecek. Kaydedin bu sözleri, o hesap gününde kozlarımızı paylaşırız:p.
4 yıl olmuş bunu yazalı. Aşağı yukarı güç dengesi halen daha aynı kafamda. Bunları yazarken 1 Yonkou=2 Amiraldi en az, çoğunluğun gözünde.

Maalesef gene aşırı övgüler başladı. Tabi Shanks'ın Wano sonu şovu da biraz etkin oldu bu durumda. Neyse gittikçe oturacak güç dengesi, bakalım ne kadar sapmış olacağım, manga gösterecek.
 
Başka bir tayfa, başka bir organizasyon, denizciler, hükümet vs geniş bir şekilde gösterilince bölüm otomatikman çok iyi oluyor. Oda keşke bunun farkına varıp çok geniş olan bu evreni başka odak noktalarından anlatsa.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık