Aynen Beyazsakal'ın sübyanlarını dövemeyen tayfadan bahsediyoruz burada.Valla luffy bu tayfayla korsanlar kralı olursa roger ve tayfasının kemikleri sızlar adamlar mezarlarında ters dönerler yaşıyanlarda böyle hayatın diyip harakiri yaparlar
Aynen Beyazsakal'ın sübyanlarını dövemeyen tayfadan bahsediyoruz burada.Valla luffy bu tayfayla korsanlar kralı olursa roger ve tayfasının kemikleri sızlar adamlar mezarlarında ters dönerler yaşıyanlarda böyle hayatın diyip harakiri yaparlar
Mihawk ciddi olsaydı şuan biz o 3.adamı bozduruyodukMihawk slash attı yonkou 3. Adam durdurdu.
Shanks denizin ortasında amiral kovaladı
Başka sözüm yok
4 yıl olmuş bunu yazalı. Aşağı yukarı güç dengesi halen daha aynı kafamda. Bunları yazarken 1 Yonkou=2 Amiraldi en az, çoğunluğun gözünde.Mihawk fanları döngüsü.
Mihawk konularına yüklen=====> Mihawk>=Shanks sonucu çıkarttır.
Sakazuki İmparator Yener Mi konusuna yüklen, Sakazuki'yi ezikle , yonkou 2-3 Sakazuki alır de.
Sonuç Mihawk en güçlü 4 adam arasında(İnsaflı söyledim, çıkarımlar daha da yükseğe gidiyor). Yer miyiz? Yemeyiz arkadaş. Shanks'a kadar ben de destekledim ama orada bir durun.Shanks ile aşık atması çok da bir şey değil, Shanks zaten yonkodan en güçsüzü(net oğlu net!) Sakazuki Shanks'ı yenme olasılığı diğer imparatorlara göre daha fazla. Zaten Yonkou-Amiral farkının uçurum olmadığı(en güçlüsü 1.5 amiral eder zorlasan, evet kk da olsa) anlaşılınca o zaman bayağı argüman çökecek. Kaydedin bu sözleri, o hesap gününde kozlarımızı paylaşırız.
Kim o Kaido'yu Mihawkla kıyaslayan???Ada taşıyıp 500 kişiyle savaşan adamla mihawk mı kıyaslanır insan utanır be.
Luffy'nin teklediği yılan Shanks'ı kolsuz bıraktı?Mihawk slash attı yonkou 3. Adam durdurdu.
Shanks denizin ortasında amiral kovaladı
Başka sözüm yok
Fandaş boşver dns sabah sabah kılıcı fazla kaçırmış işte uyma sen onaKim o Kaido'yu Mihawkla kıyaslayan???
Öyle zaten. Seni aforoz ediyorum. Ocak dışısın.Şimdi diyecek Mihawk Kaidodan zaten üstün nasıl kıyas yapabilir daha üst seviye birileri lazım
Tahmin etmiştim cezaya kendini fazla kaptırmışsınÖyle zaten. Seni aforoz ediyorum. Ocak dışısın.