400 civarı deniyor.Ne aldığını yazmamışlar ki iki kelam edelim
Hiçbir şey yapmayan Usopp 500 milyon.
Chopper üstüne bi de buradan darbe yedik...
400 civarı deniyor.Ne aldığını yazmamışlar ki iki kelam edelim
750m'den aşağısı kahpeliktir400 civarı deniyor.
Hiçbir şey yapmayan Usopp 500 milyon.
Chopper üstüne bi de buradan darbe yedik...
Yaşayanlar içinde en yüksek ikinci ödül aynı zamanda.Reyis yonkou olmayıp serideki en yüksek ödülü alan kişi öldü şu an için
En çok haklıyım demedim, yani durumlara göre beklediğim tarzda bir şey çıktı yine diyorum.Yine mi en çok sen haklısın timsah adam... Yine mi yanılmadın...
Yine mi en çok sen haklısın timsah adam... Yine mi yanılmadın...
Sanki emir altında,Croco ile geçmisini de bilmiyoruz ki,gelir misin demiş,gelmiş.Sanki gel lan astım ol demiş.Reis Croco davanda haklı çıkarsın ama Mihawkta patlayacaksın kaçarın yok,aha burda bekleyeceğim seni.Shichile olduğu zaman önemli işte. Yani Crocodile için 20'li yaşlarının başında deniyor.
Denk resmedilmiş mi? Aynı organizasyondalar hatta Crocodile kurmuş deniyor ve Mihawk da davet üzerine katılmış. Yani "Rahatlık seviyor" denilen Mihawk neden katılmış mesela MF de karşını gelen kişinin kurduğu organizasyona?
Yahu ödül olayı diyorsun hala Buggy'nin durumu ortada. Yani bana şunu de Mihawk Croc'un kurduğu organizasyona katılmış mı katılmamış mi? Hani Mihawk rahatlık seviyordu? Denizcilerin başına ödül koyan bir grupta ne işi var? :S
Sen bana diyorsun ama Croc konusunda patlayan da sizsiniz Mihawk üzerinden kapatma çabası olsa da bu adamın eski ödülü çok düşüktü bu unutulmasın ama işte olay siz olunca...
Mihawk'ın hak ettiği ödülün +4 milyar olduğunu ifade edip bir tayfası olmaması, Bb'nin sağlam bir yonkou olarak 2.247m berilik ödülünün olması sebebiyle 2.5m ödülün tek başına takılan şatosunda oturan bir karakter için yeterli olabileceğini ifade etmiştim. Yani güvensizliğimiz Mihawk'a değil Oda'yaydı. Neyse ki tam olarak olmasa da kısmen hakkını vermiş OdaMihawk düşük ödül tahmini yapmışsın gözümden kaçmadı, tek kol Shanks bile nerelere geldi. Bu ödül donmuş ödülün az üstüdür.