Ben kendisi teklif eder dediğimde böyle demiyordun ama ? O mesajları attın.Organizasyonu Croc kurmuş la, "Adamı olmuş" deniyordu ne enteresan olan?
Yanlış yere atmışsın 1056 öngörü konusuna atacaksın bunuİşte tam o an Mihawk Buggy'nin tayfaya girmeye ikna oldu.
Ne aldığını yazmamışlar ki iki kelam edelimFranky burada bile yok...
Planı olduğunu söylemiştim öncesinde, Croc kullanıyor belli ki görürüz zaten. Sen işin trolüne giderek o şekilde yazıyorsun konuşturma beni şimdi. Yani Buggy gibi paragöz, korkak bir adam Donanmanın başına ödül koyar mi? Bu Denizcilerin başına ödül koyma mevzusu olduğunda bile Croc'un işidir bu dedim o zaman. Sen sadece işine gelen tarafları alıyorsun yine...Ben kendisi teklif eder dediğimde böyle demiyordun ama ? O mesajları attın.
ödüllerin neden güç göstermediğinin bir kanıtı daha diye yorumladımUsopp 500 Milyon, Robin 930 Milyon. WB'nin 2. Tümen Komutanı Ace 550 Milyon.
Doğum gününü ödül niyetine koymuş gibi geldi banaZoro'nun ödül ne la öyle? Fakire sadaka verir gibi ah Oda ah.
Mihawk'ın ödül iyiymiş bari.
Yine mi en çok sen haklısın timsah adam... Yine mi yanılmadın...Planı olduğunu söylemiştim öncesinde, Croc kullanıyor belli ki görürüz zaten. Sen işin trolüne giderek o şekilde yazıyorsun konuşturma beni şimdi. Yani Buggy gibi paragöz, korkak bir adam Donanmanın başına ödül koyar mi? Bu Denizcilerin başına ödül koyma mevzusu olduğunda bile Croc'un işidir bu dedim o zaman. Sen sadece işine gelen tarafları alıyorsun yine...