Buggy ve Croco, gel bizi yönet ağam deyip Mihawk'ı başlarına çağırmışlar diye yorumladım @Mihawk- The founders of Cross Guild are Buggy and Crocodile. Mihawk received an invitation to join and he accepted it. And since Buggy's face was in the meddile the marine thought that Buggy is the leader of the guild.
Kimle kıyaslayıp kimle kıyaslamayacağımı.Neyi biliyon merak ettim? Ace'in ödülü Usopp kadar onu mu?
- The founders of Cross Guild are Buggy and Crocodile. Mihawk received an invitation to join and he accepted it. And since Buggy's face was in the meddile the marine thought that Buggy is the leader of the guild.
Crocodile kendi teklif etmiştir demiştim.
İhale niye bana kaldı
Hahaha neyi saklanacagim la ne için gerek bu ben buradayım sen rahat ol. Aynı böyle buradayım bak...@Sir Crocodile uyuyordum deyip @Mihawk 'dan saklanırken.
Kaçamazsın Croco, bu adama üç hafta önce ne zorbalıklar yaptın hesabını vereceksin!!!
Yonkou Mihawk mı? Puhahahah ulan Mihawkcılar yine hayal âlemine dalmışsın ya.Croco çay çekmeye gelmiş. Sonuçta Yonko Mihawk'ın sol kolu adam. Sağ kolu ise Buggy. Çünkü adamın ödülü Croco'dan yüksek. @Sir Crocodile
Denizci eri keserdi de arkada falan Tsuru tarzında birini görse şöyle oluyor adam, o yüzden ona da bulaşmazdi...Sivaslılara hakaret. Amerikan köpeği falan olur ondan anca.
Mihawk gibi denizci eri de kesemez miydi cane?
O zaman Mihawk da...Eğer spoiler sahte değil ise Croc
1- Mihawk yanında olduğu için
2- Pluton sebebiyle böyle ödül almıştır.