Crocodile Ace'den 4 tane alırNiye kıyaslıyayım ? Bildiğim şeyin tartışmasını mı yapmamı istiyorsun.
Şuan senle Mihawk yonkou tartışması da yapmıyorum. Sadece delil topluyorum patladığında göstermek için. Her zaman yaptığım gibi xD

Crocodile Ace'den 4 tane alırNiye kıyaslıyayım ? Bildiğim şeyin tartışmasını mı yapmamı istiyorsun.
Şuan senle Mihawk yonkou tartışması da yapmıyorum. Sadece delil topluyorum patladığında göstermek için. Her zaman yaptığım gibi xD
Çok mim yok yav internette.
![]()
Aga bm Ye saglam vuruslar atip darbe almayan bir karakter jimbe hafife alınacak biri değil adam balık adam diye ırçılık yapamayalım lütfenMal adam ya ödüllere bak. Utanmasa Jinbe'ye Zoro'yu bile geçirtecekmiş. 1 m fark nedir?
Mihawk konusunda da patlayan Mihawk fanları değil mi? 3.6 veren, pekâlâ 4.1 verip Shanks'ın önüne de koyabilirdi. Buradan Mihawk>Shanks'ı bırak, Mihawk=Shanks bile çıkmaz. Ödülleri ciddiye alırsanız siz zararlı çıkarsınız.
Croco’ya bir şey diyemiyorum. Bizimkilerin yapmadıkları icraat kalmadı, Zoro, Sanji anca 1 milyar olmuş, Coco ise 2 kusur.
Aynen öyle onun gibi bir çöp bile sırf bu yüzden 210M ödül kondu başına.Denizci öldüren Caribou'nun ödülü 210 milyon.
''Denizci avcısı'' olmak mı yoksa Yonko olmak mı daha büyük ödül?
Yonko'ların hedefi One Piece. Denizcilerle bir işi yok, Karasakal bile Aokiji'yi almış tayfasına hoşgeldin diyor.
Mihawk ise ''Denizci Avcısı'' olarak Dragon ile yarışacak halde tehdit olarak, ve sadece 3.5 milyar ödül? Çok az.
Crocodile 1.9 alıp Zoro'ya fark attığı yerde nasıl Zoro > Crocodile diyorlarsa, Mihawk'ın Yonko seviyesi olmadığı kanıtlandı bence.![]()
Element uyduruyor,dediklerinin hiç bir mantığı dayanağı yok.Denizci avladığı için 3 milyar verilmesi de saçma. BB ve Luffy neler neler yaptı, ne zararlar verdiler hükumete.
Zaten spoilera göre geçmişte de bir şeyler yapmış Mihawk.
Ayrıca, ben Croco > Zoro'dan gocunmam. Sonuç olarak Zoro seri sonunda Mihawk'ı geçecek adam. Koymaz yani. Sanji fanları, Mihawk haterları düşünsün.
Köpekse bile, kangaldır Mihawk. Köpeklerin reisi.![]()
Arkadaş banane Zoro'dan. Her Mihawk fanını ultra Zoro fanı mı kabul ediyorsun? Zoro'yu severim ama biri bana Croco>Zoro derse de köpürmem. Ben kabul etsem bile sen bahane bulup kabul etmeyeceksin. Çünkü sen Mihawk'tan nefret ediyorsun. Ödülü küçümsemek için sabahtan beri mesai yapıyorsunKim zorluyor?
Croco > Zoro'yu kabul etmeyenler varsa, o zaman Mihawk nasıl Yonko seviyesinde olmuş oluyor.
Soru çok basit ve her zaman ki gibi cevap yok.