Hükümetin denge politikası yüzünden Buggy imparator olmuş herhalde.Crocodile ya da Mihawk'da olabilirmiş.İmparator değilsen yeni dünyada ittifak kurmadan takılamıyorsun.Luffy ya da Roger kadar güçlü olacaksın demektir.
Oğlum günahımı almışın onca zaman, kendin demişin Mihawk’ı. Ben Aramaki savunmadınız kaçtınız demişim sadece. Üstüme çamur atmışın bunca zaman kendi dediğin şeyi. Algı adam YontoryuAtma algı adam
Aramaki'nin olayla alakası yok aaaa anlamıyor yav adam onun hakkında öyle bir şey dememişim Mihawk için demişim savunmuşum onu da
Alıntıladığım mesajlara bak git konu Aramaki’ydi Mihawk’ı kendin dahil ettin.
O konuşma Aramaki üzerine git bak. Kıvranma boşunaAramaki'nin olayla alakası yok aaaa anlamıyor yav adam onun hakkında öyle bir şey dememişim Mihawk için demişim savunmuşum onu da
Kolayı var.
Mihawk için tüycem dedim tüymedim neyini anlamıyon Aramaki'yi savunmam savunmamam senin öznel çıkarımın onun hakkında tüycem dememişimOğlum günahımı almışın onca zaman, kendin demişin Mihawk’ı. Ben Aramaki savunmadınız kaçtınız demişim sadece. Üstüme çamur atmışın bunca zaman kendi dediğin şeyi. Algı adam Yontoryu
Hemen geliyorum az bekleyinKolayı var.
Savunduysa Çıkarıp Göstersin !!!!
Bıyıklar yaramamış. Kaido'nun ezemediği lastiği Mihawk kesemez. Şu yazdığını Luffy okusa bıyıklarını lastiğe çevirip uçlarından sonuna kadar çekip bırakırdı.Seri sonu Luffy bile yenenez Mihawk'ı. Direkt antisi adamın