Kılıcın ucuna zurna taksa yeterliKaido dedi zaten kesmelere karşı zayıfsın diye.Nika bile bundan hasarsız çıkamaz.Kaido’dan fazla hasar verebilir Nika’ya.
Kılıcın ucuna zurna taksa yeterliKaido dedi zaten kesmelere karşı zayıfsın diye.Nika bile bundan hasarsız çıkamaz.Kaido’dan fazla hasar verebilir Nika’ya.
Aramaki nerden çıktı? Tüycem muhabbeti yapıp savunmuşum ve bu Mihawk içinse onu savunmuşum demek oluyor. Okuma yazma mi bilmiyon anlamadım kiSavundum diye aramakiden bahsediyorsun, daha kendin ne yazdığını bilmiyorsun bana laf ediyorsun. Cahil misin nesin la
Bu sallamıyor muydu Mihawk’a? Kazanan tarafa geçmiş hemen @Mihawk
Bi de bana algıcı diyorsun o mesaj Aramaki üzerine. Dayanamayıp savundum diye bahsettiğin o. Tüyme işi Mihawk’da oldu diye eki kendin yapmışsın. Kolay gelsin algı adamAramaki nerden çıktı? Tüycem muhabbeti yapıp savunmuşum ve bu Mihawk içinse onu savunmuşum demek oluyor. Okuma yazma mi bilmiyon anlamadım ki
Hangisi üstün? Neye göre değerlendiriyorsun? Buggy'nin olayı ortada ve beraber hareket ediyorlar. Hala Crocodile hikâyesi anlatmaya gerek yok kabul edin bu adam beklentinin çok üstünde çıktı benim dediğim gibi...Şuan beraberler yani, peki hangisi üstün?
Dof gibi oldun aynı o da böyleydi sonunu gördük. O konuda da patladınız da siz şimdi bakma konuşulmuyor ilerleyen günlerde ben sizi elime alacağım şöyle...Sana asker traşı da yapmadılar bu hafta dazlak Nazi traşı yaptılar aynı şuna döndün hahahaHeil Mihawk - sama de bakıyim.
Aramaki'yi öyle bir muhabbet yapmadan savundum. Mihawk'ı yaparak savundum. Mesajda Aramaki yok. Tüymeyip savundum diyorsam Mihawk içindir bu. Mantık bu oluyorBi de bana algıcı diyorsun o mesaj Aramaki üzerine. Dayanamayıp savundum diye bahsettiğin o. Tüyme işi Mihawk’da oldu diye eki kendin yapmışsın. Kolay gelsin algı adam
Eskiden olsa he haki he kehehe derdim.Serinin yazarı Shanks kılıç ustası diyor, hatta Shanksın kendisi bile kendini kılıç ustası olarak gördüğünden Mihawkla duello yapıyor, Mihawkın kılıç ustalığında Shanksı geçtiği ve en güçlü kılıç ustası olduğu söyleniyor. Bu esnada forumun bağnaz haterları: aMa sHankSIN KrAl haKisİ vaR vİSTa > mİHawK
Alıntıladığım mesajlara bak git konu Aramaki’ydi Mihawk’ı kendin dahil ettin.Aramaki'yi öyle bir muhabbet yapmadan savundum. Mihawk'ı yaparak savundum. Mesajda Aramaki yok. Tüymeyip savundum diyorsam Mihawk içindir bu. Mantık bu oluyor