Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vakti gelince satarlar birbirlerini. :bilmem:Şimdiden Croco'ya saplanmış kılıcı gorebiliyorum.
Bence aksi durum olacak, muhabbetten o anlaşılıyor. İki karakter de birilerine güven konusunda ters kişiler. Böyle olması bir noktada ortak yanları, ek olarak belli bir planları var gibi görünüyor.

Croco haberi görünce Mihawk ile birlikte kurduğum bir organizasyon olmalıydı diye kızıyor Buggy'e. Şu çaycı muhabbetini hiç açmayacaktın reis başına bela oldu. :D
Croc kuruyor onun öncesi de var yahu. Organizasyon da bu ikili en önde söz sahibi. Croc da "Sen niye ön plandadır?" diyor öncesinde zaten sağlam halletmişler.

Başıma ne bela olacak, biz "Bilinmeyen durumlar" dediğimiz şey varken dedik, hem de boşa demedik. Gelinen noktada her şey belli oldu, organizasyonu kuran Croc ama bu bile farklı yere çekiliyor öncesine bakılmadan. :hhh:

Hikâye anlatmaya devam edenler anlatsın. :D
 
Yonko olmakla ilgilenmiyor. (Yonko olamaz: Paaaaat!)
Shanks'ı kılıç ustalığında geçti, en güçlü kılıç ustası. (Shanks kılıç ustası değil. Olsaydı, Mihawk en güçlü olamazdı: Paaaaat!)
Savaş Lordu olmadan önce denizci avladığından bahsedilir. Ayrıca, huzurlu bir yaşam istiyordur. (Amiral korkusundan dolayı Savaş Lordu oldu: Paaaaat!)
Ödülü açıklanırken denizcileri öldürdüğünden bahsedilmez, sadece Shanks'ı aşmasından ve gücünden bahsedilir. (Denizci Avcısı olduğu için ödülü yüksek: Paaaaat!)
Buggy, Shanks'ın da rakibi olarak görülüyordur. Her şeye rağmen, Mihawk'ın ödülü, oluşumun lideri olarak görülen Buggy'den bile yüksektir. (Mihawk'ın olduğu ortamda Buggy lider seçildiğine göre, denizciler Mihawk'ın güçlü olduğunu düşünmüyorlar: Paaaaat!)
Savaş Lord'u değilken bile, unvan hala Mihawk'tadır ve Shanks'ı aştığı söylenir. (Mihawk, kimseyle savaşmadan unvanı almış. Unvanı, sırf lord olduğu için hükumet vermiş. Yoksa o kadar güçlü değil: Paaaaat!)

Vista=Mihawk: Bir tek bu patlamadı. Buna ben de katılıyorum. Vista da istese yonko olur. Sırf döş kıllarının bakımı aksamasın diye olmuyor.
Mihawk'ı sevmeyenler Wano'da patlayan herkesten daha beter patladı.
 
Bak mesela bu kısım aşırı saçma. Denizciler bilmiyor mu Mihawk'ın o 3'lü arasındaki en güçlü olduğunu? Bence aşırı malca bi sahneydi.

Seride zaten zeka kokan hareketler yok ki. Hapishaneden kaçan Shiki sadece bacağını kesiyor. WB tayfası su altından gemilerle çıkıyor. Hiçbir anlamı yok. Zekice bir hareket yok seride. O yüzden bir karakter zekasıyla övülüyorsa övülecek bir şeyi yok demektir.
 
Tek tabanca diye övülen Mihawk ilk teklifte birliğe katılıyor. Sonra da başı ağrır diye bölümün başından beri dövüp kurtulmak istedikleri Buggy'i hayatta tutup kullanırız biz gölgelerde huzur içinde hareket ederiz diyor.

Beklenilen profil buydu yani.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık