Çay bittikten sonra patlamış çok vefalıPatlayan Croco
Çay bittikten sonra patlamış çok vefalıPatlayan Croco
Bide istese Yonko olur dedilerBuggy gücü ile Croco ve Mihawk'ı itaat ettirmiş diyorlar.
Croco haberi görünce Mihawk ile birlikte kurduğum bir organizasyon olmalıydı diye kızıyor Buggy'e. Şu çaycı muhabbetini hiç açmayacaktın reis başına bela oldu.Ne çıktı? Kim kurmuş organizasyonu?
Valla sasirmamaya devam ediyorsun hala aynen biz patladik.
Sıvı olunca kendinden geçiyor ondanÇay bittikten sonra patlamış çok vefalı
Shanks bunun merdivenleri iyi tırmanması için eğitim vermiş olarak yorumladım.Kılıç dövüşleri hakiyle olur, demek ki Mihawk da en az Shanks kadar basıyor.
Aynı Mihawk'da Yonko'luk da gözüm yok demiş ama adamın bulunduğu organizasyona Yonko'luk sıfatı veriliyor. Bunu nasıl anlamlandırıyorsun?Bide istese Yonko olur dediler
Adam direk Yonko = Mihawk'ı kontrol eden seviye diyor.
Ondan sonra birde ödülden bahsediyorlar Buggy > Mihawk zannedip ona rağmen Buggy'nin ödülünü Mihawk'dan daha yüksek vermemişler, ödülle alakalı olmadığını başka daha nasıl anlatacaklar
Yonko > Mihawk daha nasıl kanıtlanabilir ki.
4 numara için konuşmaya gerek yok.Shanks bunun merdivenleri iyi tırmanması için eğitim vermiş olarak yorumladım.
Bak mesela bu kısım aşırı saçma. Denizciler bilmiyor mu Mihawk'ın o 3'lü arasındaki en güçlü olduğunu? Bence aşırı malca bi sahneydi.Bölümün en komik yanını anlatıyorum, toplanın.
Mihawk gücüyle övülüyor.
Croco zekasıyla övülüyor.
Bölüm sonunda Mihawk, Croco'ya akıl veriyor. Croco da kabul ediyor. Hahaha. Karakter bile seride patlıyor, fanları ne yapsın?
4 numara için konuşmaya gerek yok.
Aaa pardon yanlış konu