Croco değil, İmparator atayan Mihawk'tan bahsediyorum. Haala diretecek misin?Ne hamlesi la? :S
Croc konusunda da siz patladınız, artık bu iki karakterin yapacaklarına bakın...
Croco değil, İmparator atayan Mihawk'tan bahsediyorum. Haala diretecek misin?Ne hamlesi la? :S
Croc konusunda da siz patladınız, artık bu iki karakterin yapacaklarına bakın...
Luffy gag karakter meyvesi de gag-power meyvesiLuffy kadar ballı karakter yok seride. Ace'i kurtaracağı zamanda da MR. 3 ne hikmetse orada oluyor ve anahtar yapıyor yeteneğiyle.
Croco değil, İmparator atayan Mihawk'tan bahsediyorum. Haala diretecek misin?
Croc'u 500 kere Big Mom'a tercih ederim yeter artık oh beeGerçek one piece bu bölümdür.
Mihawk' tır, Croco'dur ve Buggy'dir
Yani eski karakterler.
Allahın belası 9 maraba ve ezik büzük tipli yan sanayi karakterlerden kurtulduk umarım.
Çok gaz verdiler uçuruma doğru yuvarlandı kumların tadına bakmış oldu işte.Her gaz verildiği günün ertesine daha fena patlıyor bizim işimize gelir ne kellesi.Koş yine Crocoyu gazlıyorlar @Millennium Wizard
Kelleni alır böyle giderse
Doffy bölümde ismi bile nerede geçti de patladı diye sorsam cevap veremezsin.@Millennium Wizard
Dofi patladı usta
Kopyala yapıştırı bırakta şu boşları bir topla ya 327 sayfa olmuş çok bardak birikti Mihawk abin okey oynayacak hadi çabuk hadi bekleme yapma.Lan Croc kurmuş işte bu konuda onlar patladı hala hikayedeler. Söyleniyor dümdüz bu, Croc Buggy'e ön planda biziz sen niye kendini ön plana çıkardın diyor.
Sen Koffyci olarak şu olaylardan sonra hala konuşmaya yüzün var mı? Koff ID de taşları kemiriyor olabilir senin gibi...
Hikaye anlatmayın ahh off ufff yandımÇok gaz verdiler uçuruma doğru yuvarlandı kumların tadına bakmış oldu işte.Her gaz verildiği günün ertesine daha fena patlıyor bizim işimize gelir ne kellesi.