Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Posterde kimi ortaya koysalar o yonkou olacakmış işte. Gücüne laf eden yoktur da gerçekten "yonkou olma şartı" çok farklı. Rey-san ve oden ile birlikte yedek subay konumunda xD Ayrıca sakın yaşam sürmek istese de mangaka şunu açıkça belirtiyor, nw de birlik şart gl gibi tek takılamıyorsun. Her türlü darbeyi salak buggy alacak mifak croco alttan istediğini yapacak işte güzel sistem...
 
Ben de yatıyorum demiş, sabaha kadar uyumamış, ilk günde mesaiden kacmış ya ayıp biraz Croco-boi'u örnek al :hhh:
Hahahah ulan Croc konusunda patladınız ama hala bana hikaye anlatıyorsun. :S
Ekibi Croco kurmuş ama Mihawk abisine yaranmak için birlikte kurduk diyor. :D
Hahahha aynen aynen, orada adamın dediği şey Buggy'nin yaptığı olaya atıf lan. Ön planda biziz ama sen niye bu şekilde ön plana çıkıyorsun diye igneleme yaparak konuşuyor. Bir konuda şaşırtın be... :hhh:

@Sir Crocodile @Erkan12

Size bir teklifim var, artık basit hamleler sizi kurtarmaz. :hhh:
Ne hamlesi la? :S
Croc konusunda da siz patladınız, artık bu iki karakterin yapacaklarına bakın...
Croco 2. meyveyi yemiş. Hadi yine iyisin @Sir Crocodile :D :sapkali:

Mihawkcılar hangi meyveyi yemiş, Croc konusunda hala İyi hikaye yazıp kıvırıyorlar. Onlar da iki meyve yemiş herhalde. :S

Hikâye hikâye no mi + kıvır kıvır no mi... :hhh:
Reis Croco'nun dönüşü bence gayet iyi. Burada Croco'yu ezecek bir şey yok aslında ama sanırım @Sir Crocodile 'ın önceki bölümlerde söyledikleri yüzünden bu kadar çok üzerine gidiliyor. Halbuki Croco baya sağlam döndü.

Buggy'e çöktü ardından dövdüler Mihawkla beraber, kancayı ağzına soktu falan muhabbetler de fena değil zaten. Yazık oldu şu panellere :D
Önce ki bölümlerde dediğim de haklıyım la.
"Buggy'e katılmış Croc şöyle böyle olmuş" diyorlardı Mihawk ile beraber olmasına rağmen o dönem. Mihawk'in olayını unutturma çabasına girdiler. Biz de gerekeni dedik, gelinen noktada Croc konusunda yine benzer hikâye var... :S
 
Croc tek başına kurucuymuş (PAT)
Mihawk Croc'un ayağına gitmiş (PAPAT)
bak bu patlar arada kaynadı Shanks'tan dolayı :hhh:
@Sir Crocodile La sen hala konuşuyor musun şu rezalete bak hele.Adam Mihawk’ın seviyesi açıklandığı gün devasa patlıyor birşey söylüyor ertesi gün yine patlıyor. :D @Mike Ben demiştim patlamış mısır bu diye 2 gün önce,senin yorumunda patlamış mısır ses efekti olmuş resmen :hhh:
 
mihawk'ın shanks'tan kılıç ustalığında daha iyi olduğu fakat toplamda shanks'ın daha güçlü olabileceği netleşti. mihawk daha güçlü olsa, kılıç skilinde daha güçlü diye özellikle belirtmezdi. ödülü de daha yüksek olurdu diye tahmin ediyorum.

ayrıca yıllardır devam eden mihawk'ın en iyi kılıç ustası olması, shanks, wb, roger, bigmom gibi kılıcı olan karakterlerden güçlü olması demek midir sorusunun cevabını da almış olduk. kılıç skili diye ayrı bir kategori olduğunu ve kılıç ustalarının bu skile göre sıralandığını çıkarabiliriz.
Red terör gibi bi yorum atayım dur.

Anlamayan arkadaşlar için daha ne kadar sadeleştirebiliriz? Bilal'e anlatır gibi mi anlatalım? Anlayın artık ya şunu offf :((((((
 
Ya da 800 yılık tanrı meyvesi yemesi. 2 kere ölüp dirilmesi, 6 kez bayıltılmış olmasına rağmen gaddar olarak tanıtılan Kaido tarafından canının bağışlanması.

Nika fanı olarak şu şeride millete şart koşacak son kişi sensin. :d
Şunları unuttun
Balıktan zehirlenince okyanusun ortasında Reiju'ya rastlaması
Nami ile Cracker yenmesi
Brulee mevzusu
WCI'de tek yiyecek seviyedeyken BM'nin hiçbir şey yapmaması, Nami'nin hızıyla bildiğin koşarak uzaklaşmaları
Ve
Zurrrrrnadan tek yemesi
 
Mihawk'ın seviyesi konusunun kapanması için çok erken. Yonko unvanıyla ilgilenmemesi istese yonko olabileceği anlamına gelmiyor. Bence istese yonko olabilirdi, ama kesinmiş gibi bu konuyu da kapatmamak lazımdı.
İmparator olma koşulu forumun algısıyla bir değilmiş. Yamato İddialarına benzer bir sonuç var. :oleyo2:
 
Ya da 800 yılık tanrı meyvesi yemesi. 2 kere ölüp dirilmesi, 6 kez bayıltılmış olmasına rağmen gaddar olarak tanıtılan Kaido tarafından canının bağışlanması.

Nika fanı olarak şu şeride millete şart koşacak son kişi sensin. :d
Ne etsin birileri korkup gölgelerde rahat takılırken o uğraşıyordu yolun üstündekileri (Big Mom ve Kaido) indirmek için.:D

He 19 yaşında yapıyor bunları. Mihawk o yaşlarda dojolarda ustasının gölgesinde idi büyük ihtimal.:D
 
Bir süre dış dünya görmeye devam edelim yine. Tam vakti şu an.

Son sahne ise diğer bölüm buradan devam etmeyecekse boş sahne. Pek anlam ifade etmiyor. Tabi yeni arc devrimciler ve denizciler odaklı olacaksa anlam veririm ama sanmıyorum. Denizciler iç yüzünü öğrenir Reverie olayının. Cobra suikasti açıklanır ki net gorosei öldürtmüştür. Hatta Lucci'ye vermişlerdir emri. Vivi'nin akıbeti de belli olur falan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık