Mihawk Buggy'yi kesemedi ama tekme tokat dövmüş Adam alfa yaaaa. Yonkou olmak istemiyorum demiş. Ya sen nasıl bir çılgınsınYakışmadı şu sahne
Mihawk Buggy'yi kesemedi ama tekme tokat dövmüş Adam alfa yaaaa. Yonkou olmak istemiyorum demiş. Ya sen nasıl bir çılgınsınYakışmadı şu sahne
Güçsüz adama böyle dalması hoş olmamış.Mihawk Buggy'yi kesemedi ama tekme tokat dövmüş Adam alfa yaaaa. Yonkou olmak istemiyorum demiş. Ya sen nasıl bir çılgınsın
buggy'nin ne kadar barışçıl bir imparator olduğu da ortaya çıktı.Yakışmadı şu sahne
Ellerine sağlık, tüm OP okuyucusunun eli kolu olmuşlar resmen. Mihawk'ı ilk kez bir işte tebrik ettim bak o kadar diyorum.Yakışmadı şu sahne
Cidden başka bir şey mi acaba? Yani Zeus'a falan bağlar belki...Namide gerçekten kral haki var sanırım. Serinin boku cidden çıktı diyeceğim noktaya geldim, işin goygoyundaydık hep ama resmen soğudum seriden şu an
İnsallah oyledir, seride en cok korkulan güçlerden biri Nami'de ne alaka. Kimse yok Nami şoyle irade şöyle çocukluk falan demesin, seri iradeli karakter kayniyor zatenCidden başka bir şey mi acaba? Yani Zeus'a falan bağlar belki...
Alakası olmaz, ailesi bile bilinmiyordu bunun Bellemere alıp gelmişti oraya bağlar desek hani bir şeyi olurdu önceden...İnsallah oyledir, seride en cok korkulan güçlerden biri Nami'de ne alaka. Kimse yok Nami şoyle irade şöyle çocukluk falan demesin, seri iradeli karakter kayniyor zaten
kral haki bulaşıcıymış. garp'tan luffy'e ve ace'ye bulaşmış. luffy'de tayfasındakilere bulaştırıyor.İnsallah oyledir, seride en cok korkulan güçlerden biri Nami'de ne alaka. Kimse yok Nami şoyle irade şöyle çocukluk falan demesin, seri iradeli karakter kayniyor zaten