Bence sen değilsin daha demin Croco övdü diye Montiye sövüyordun lanForum böyle bir şeye hazır değil şuan...
Bence sen değilsin daha demin Croco övdü diye Montiye sövüyordun lanForum böyle bir şeye hazır değil şuan...
Olum o aslında övmüyor, siz onu tanımıyorsunuz... @Montana bu, başkası olsa neyse...Bence sen değilsin daha demin Croco övdü diye Montiye sövüyordun lan
O mesaj net övme mesajıydı üsteledikçe adamın sırat köprüsüne laminant parke döşüyorsun.Olum o aslında övmüyor, siz onu tanımıyorsunuz... @Montana bu, başkası olsa neyse...
Onu da yapar onu da yaparrrrr ahahaha.Mihawk'ın kral hakisi olmama ihtimali rafa kalktı diyebilir miyiz ?
Kral hakisi olmadan Shanks ile dövüşemez bence.
2 milyar ödülün getirdiği Win orada duruyor tabi. O noktada forumda patlamayan, haklı çıkan bir sen varsın. Zafer aynı zamanda senin, ama Mihawk inadın kabardı Bir de 1056'daki çaycı yorumunSıkıntı yok bende iyi güldüm bugün.
İyi geceler.
Şimdi yaratılacak olaylara bakmak lazım, bu ikili boşa birleşmedi gibi duruyor.2 milyar ödülün getirdiği Win orada duruyor tabi. O noktada forumda patlamayan, haklı çıkan bir sen varsın. Zafer aynı zamanda senin, ama Mihawk inadın kabardı Bir de 1056'daki çaycı yorumun
Sol kolcuk diye düzeltirsin problem kalmıyor. Mads+Kaido olmasa 900 bile görmez o çöp.Tek komboda sol kol eziyorsun mutlusun sanıyorlar.
Kime güvendiğimiz konusunda temkinli olmamız açısından birbirimize çok benziyoruz demiş Croco Mihawk'a. Güzel yakalamış Dinamikleri hoşuma gidecek gibi geliyor.Şimdi yaratılacak olaylara bakmak lazım, bu ikili boşa birleşmedi gibi duruyor.
Ne kadar aramızda ki samimiyet seviyesi şuralarda olsa da ileride değişebilir durumlarımız...
Yüksek ödül olur diye ben bekliyordum @Sir Crocodile düşük bekliyordu. Patladı kendi karakterinden2 milyar ödülün getirdiği Win orada duruyor tabi. O noktada forumda patlamayan, haklı çıkan bir sen varsın. Zafer aynı zamanda senin, ama Mihawk inadın kabardı Bir de 1056'daki çaycı yorumun
Öyle patlamaya can kurban amaYüksek ödül olur diye ben bekliyordum @Sir Crocodile düşük bekliyordu. Patladı kendi karakterinden