Namide gerçekten kral haki çıkabilir ha. One Piece'in çekirdeği dediği iki kişide kral haki var. Namide yok.
@Montana yine birilerini yemeye çalışıyor desene...Monti'den önce Croco överdim hep reis daha demin maniple olup sallamaya başladım
Bilgi kirliliğini olabildiğince önlemek lazım :d. "Mihawk'ta haki yok" gibi şehir efsaneleri de saçma yorumlamalar sonucu yayılmıştır bence :d.Yapacak bir şey yok. Bunlar için üzülmeye değmez yahu, alt tarafı manga.
Iyilik yaramiyor sana Buggy ve Mihawk'a yardim etmis denizci gemilerini batırmiş dedik. Ne icraat yapmis deniyorduDatte eski hatalara yine düşüyorsun Datte...
Montana'nın gazına gelme, yarın böyle dedin diye seni eleştirir bu adam dediği şeyden sıyrılıp. Bu @Montana yem atıyor sende geliyorsun çakallığı yine üzerinde...
Herkesi kidci yapacak@Montana yine birilerini yemeye çalışıyor desene...
Çıkabilir de keşke mendil surattan ayar yeyip ölmek üzereyken çıksaydı gemide makara yaparken değil. Gerçekse Oda malı ben eğleniyorum ehehehe çekmeye devam ediyor.Namide gerçekten kral haki çıkabilir ha. One Piece'in çekirdeği dediği iki kişide kral haki var. Namide yok.
Senin övdüğünü bile anlamamış adam dosta öyle düşman ben bu kadar bal porsuğu ruhlu insan görmedimIyilik yaramiyor sana Buggy ve Mihawk'a yardim etmis denizci gemilerini batırmiş dedik. Ne icraat yapmis deniyordu
Çok çakal bir adamsın cidden, her geçen gün daha net anlaşılıyor...Iyilik yaramiyor sana Buggy ve Mihawk'a yardim etmis denizci gemilerini batırmiş dedik. Ne icraat yapmis deniyordu
Iyilik yaramiyor sana Buggy ve Mihawk'a yardim etmis denizci gemilerini batırmiş dedik. Ne icraat yapmis deniyordu