WG üyelerinden biri, Luffy de artık çok tehlikeli olmaya başladı, dikkat etmeliyiz dediğinde içlerinden birinin şu tepkiyi verdiğinden adım gibi eminim.
WG üyelerinden biri, Luffy de artık çok tehlikeli olmaya başladı, dikkat etmeliyiz dediğinde içlerinden birinin şu tepkiyi verdiğinden adım gibi eminim.
Ayyakkabi falan yalatmislar lan. Buggy bu yapilir mi?Buggy'e olanlara üzüldüm ama.
Allahtan Mihawk sonradan insafa geldi de öldürmediler adamı.
Olay "Mihawk terlememiş"e kadar geldi demek . Mihawk'ın -acımayacağını söylediği- sözlerinin boşa düşürmeyip, Garp'ın söylediklerinin boşa düşürmesi de ironik :d.
Goroseilerden birisi Ömer üründülHükûmet Luffy'yi, dikkat edilmesi gereken tehlikeli bir faktör olarak etiketlemiş. Biraz erken davranmışlar sanki. Raftel'e gidene kadar da bekleyebilirlerdi.
Shanks bunun hesabını sormaya gelince Mihawk vs Shanks görürüzAyyakkabi falan yalatmislar lan. Buggy bu yapilir mi?
KK gemisinde gözcülük yapmış adam en büyük başarısı Wb'yi yakından görmek olan tipin botlarını yalıyor. Venezuela böyle düşmediAyyakkabi falan yalatmislar lan. Buggy bu yapilir mi?
Datte eski hatalara yine düşüyorsun Datte...Seksi iş adamı falan diye övmüşler zaten doğru hamleler yapmış da ödülü önceden de mi böyleydi birlik sonrası mı böyle oldu bilemem
Monti'den önce Croco överdim hep reis daha demin maniple olup sallamaya başladımDatte eski hatalara yine düşüyorsun Datte...
Montana'nın gazına gelme, yarın böyle dedin diye seni eleştirir bu adam dediği şeyden sıyrılıp. Bu @Montana yem atıyor sende geliyorsun çakallığı yine üzerinde...