Yani Shansk kılıç ustasıymış, kılıçustalığında da Mihawk öndeymiş yazmışlar.Düzgün yorumlayıp Shanks > Mihawk dediğimizde de hayır öyle değil diyorsunuz ama ?
Mihawk vs Shanks için konuşuyorsak Mihawk şuan 1 sıfır önde
Yani Shansk kılıç ustasıymış, kılıçustalığında da Mihawk öndeymiş yazmışlar.Düzgün yorumlayıp Shanks > Mihawk dediğimizde de hayır öyle değil diyorsunuz ama ?
İyi kudurtmuşum seni...
Yuvasına saldırılan mihawk anlık.Adamın istediği şey şan, şöhret, kavga, dövüş değil de şuymuş sadece:
Bir güzel kadın, 3-5 babun ile beraber kimseye zarar vermeden yaşayacaktı, şimdi denizciler düşünsün :s
Aynen, ondan. :S@Sir Crocodile bi boka yaramıyor senin çar püh.
Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz la. Siz oldu deyince oluyor sanki...Sayende Croco artık çaycı Hüseyin oldu. Karaktere yaptığın kötülüğe bak.
Shanks kılıç ustalığında daha iyi olsa Mihawk mı en iyisi olur ?Yani Shansk kılıç ustasıymış, kılıçustalığında da Mihawk öndeymiş yazmışlar.
Mihawk vs Shanks için konuşuyorsak Mihawk şuan 1 sıfır önde
Çıkıp çıkacağı maksimum Shanks'a denk olmak. Güçlü olsa ikili kıyas arasında yeteneği vurgulanmaz. Oda yolunu yapıyor. Bunca yılın ardından bugün sizin gününüz sapına kadar hakkınızdır ama salın yarınlar da sizin olsun dostumShanks basamakları hızlı çıkmış. Yorulmuş, nefes nefese kalmış. Kafasını kaldırınca ne görsün, Mihawk çoktan çıkmış çayını yudumluyor. Çayı getirenin de kim olduğunu biliyorsunuz.
Bu bir dilek gibi, ortada kıyaslanacak bir şey yok hala.Shanks kılıç ustalığında daha iyi olsa Mihawk mı en iyisi olur ?
Shanks'in hakisi daha ağır basıyor işte.O yüzden daha güçlü.
Ben kapattım konuyu.O konuda bu mesajına ciddiyetle karışıklık vereceğim. Yorumun değerli benim için.
Eh, iyi o zaman Mihawk serinin gelmiş geçmiş en güçlü karakteridir.
Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz la. Siz oldu deyince oluyor sanki...