Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hah işte bak beklediğim argüman buydu, yani bu şekil. Bir insan hem mihawkın en güçlü kılıç ustası olduğunu kabul edip hemde shanksa daha güçlü diyemez, diyemez yani bu direk kendinle çelişmek olur. Ama sen diyorsunki "mihawkın en güçlü kılıç ustası olduğu tartışmalı çünkü bunu diyen adam buggye neler diyor" evet, tartışılabilir en azından kendiyle çelişmeyen bir düşünce.
Dostum Shanks daha güçlü demenin neresi çelişki? Bu adamlar her sene dövüşüp unvan mı tazeliyorlar? En son kaç sene önce dövüşmüşler. Shanks daha güçlü olsa bile Mihawk'ın unvanı gitmez. Çünkü unvan için meydan okuması lazım. Shanks'ın bu unvanı istediğine dair bir sahne görmedik. Nasıl ki Mihawk istemediği için Yonkou olmuyorsa, Shanks da istemediği için en iyi kılıç ustası olmayabilir. Adamın en doğal hakkı bu.
 
Shanks geleceği görmeyi engelleyen yeteneğini Mihawk için geliştirdi bence.Mihawk geleceği görme konusunda zirve isimlerden olacaktır.Belki de en iyisi.
 
Shankse kılıç kullanıcısı diyenler de patladı 😂 adam shanks için kılıç ustası diyor ödülü açıklarken. Mihawka da en güçlü kılıç ustası diyor. Mihawk > shanks.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 116)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık