Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak dostum, meseleyi bilale anlatır gibi anlatayım. Yanlış anlama "sana bilale anlatır gibi anlatmak lazım" dediğimden değil, gerçekten bunu ima etmiyorum ama herkese açık olsun diye öyle anlatıcam.

Şimdi spoilera göre önce "mihawk "USTALIKTA" Shanksı geçmiş" diyorlar, skill yani yetenek-ustalık, şimdi bunu derken fark etmeniz ve anlamanız gereken şu: adamlar "shanksı KILIÇ USTASI SINIFINA SOKUYOR".
Ondan hemen sonra da "EN GÜÇLÜ KILIÇ USTASI" diyerek Mihawk tanıtılıyor. Mesele bu işte anlıyor musunuz. Shanks bir kılıç ustası, Mihawk onu kılıç ustalığında geçmiş, buraya kadar tamam ama Mihawk "en yetenekli" değil, "EN GÜÇLÜ KILIÇ USTASI". İşte bunu tartışıyoruz. Shanksın kılıç ustası sayılması ve hemen ardından Mihawkın "en güçlü" olarak anılmasını.

Shanks hala daha güçlü diyebilirsiniz ama argümanınız, mantığınız yanlış. Mihawkın skill de shanksı geçmesi bu güç konusunda bir argümana temel değil, tartışılması gereken temel Mihawkın "en güçlü kılıç ustası" olması.
türkçe paragraf sorusu video çözümü
 
Ben kimseyle ortak olmam demese Croco peşin satan gibi takılırdı bu bölüm sonunda. Kendi kendine kritik atmış yoksa Buggy'lik bir mevzu yok ortaklık kuran ikili Croco - Mihawk. Buggy'i ayak fetişi yapmışlar has adamlarının önünde maymun etmişler egosunu gururunu itin mabadına sokmuşlar bölümün başından sonuna ölüm korkusu yaşatmışlar. Ulan Buggy Shanks'ı dinlesen kraldın şu an olmadı simit sat onurlu yaşa bu nedir ya : /

Croco güçlü diyememişler karizmatik ve zeki olduğu için ödülü dayamışlar egolu güzel anneler çirkin kızlarını daha samimi övüyor.
Mihawk'ın unvanın yolunu yapmış Oda daha yetenekli diyerek Stephen Paul uydu telefonuyla görüşmeler yapıyor şu an
Buggy'nin adamları fotoşok yapmasa ya Mihawk ya da Kid 4.yonkoydu
Kuma hala daha kuki modunda çok yazık oldu dağ gibi adama bir daha zirvesini göremeyecek gibi
Sabo dağa çıkmış eşkiya gibi takılıyor vereceği bilgi önemli bir şey olmalı boş ben yapmadım diyerek bitirmesin muhabbeti
Bu bölüm 10 yıl önce çıksa forumdaki üye sayısı yarı yarıya azdı şu an
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 32)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık