Mihawk'la Shanks Yonko olduktan sonra savaşmıyorlar o yüzden yetenek olarak üstün olsa bile muhtemelen güç olarak geride. Yeteneği iyi olmasa zaten en güçlü kılıç ustası olmazdı.Bak dostum, meseleyi bilale anlatır gibi anlatayım. Yanlış anlama "sana bilale anlatır gibi anlatmak lazım" dediğimden değil, gerçekten bunu ima etmiyorum ama herkese açık olsun diye öyle anlatıcam.
Şimdi spoilera göre önce "mihawk "USTALIKTA" Shanksı geçmiş" diyorlar, skill yani yetenek-ustalık, şimdi bunu derken fark etmeniz ve anlamanız gereken şu: adamlar "shanksı KILIÇ USTASI SINIFINA SOKUYOR".
Ondan hemen sonra da "EN GÜÇLÜ KILIÇ USTASI" diyerek Mihawk tanıtılıyor. Mesele bu işte anlıyor musunuz. Shanks bir kılıç ustası, Mihawk onu kılıç ustalığında geçmiş, buraya kadar tamam ama Mihawk "en yetenekli" değil, "EN GÜÇLÜ KILIÇ USTASI". İşte bunu tartışıyoruz. Shanksın kılıç ustası sayılması ve hemen ardından Mihawkın "en güçlü" olarak anılmasını.
Shanks hala daha güçlü diyebilirsiniz ama argümanınız, mantığınız yanlış. Mihawkın skill de shanksı geçmesi bu güç konusunda bir argümana temel değil, tartışılması gereken temel Mihawkın "en güçlü kılıç ustası" olması.
Ağa be, üzdün şimdi bizi.Adamın istediği şey şan, şöhret, kavga, dövüş değil de şuymuş sadece:
Bir güzel kadın, 3-5 babun ile beraber kimseye zarar vermeden yaşayacaktı, şimdi denizciler düşünsün :s
Zaten o kadar geliştirmiş ki milletin geleceği görmesini engelliyor reis.Shanks'in hakisi düşündüğüm gibi en iyisi çıkacak.
İsim vermeyelim knk, ben hedef alıyor gibi olmamak adına özellikle sana yazdım zaten. Yoksa biliyorum senin temelsizce Shanks > Mihawk dediğiniDostum karıştırdın sanırım ? Ben erkan değilim.
Kılıç ustası muhabbeti hiçbir zaman yapmadım.Tek doğru var Shanks > Mihawk.Nasıl alırsan al
Aynen aynen ondan.Adam denizcilerden nasıl tırstıysa gidip yaşayan en yüksek ikinci ödüllü adama, "Denizci Avcısı"na yanlamış. Croco ortak olmaz len.
Mihawk'la Shanks Yonko olduktan sonra savaşmıyorlar o yüzden yetenek olarak üstün olsa bile muhtemelen güç olarak geride. Yeteneği iyi olmasa zaten en güçlü kılıç ustası olmazdı.
Aynen aynen ondan.
KK olmak beni geçmekten de zor diyordu ilk bölümlerde. Kılıç yeteneği ile gücü ayrıştırman lazım yoksa patlarsın bak İstese yonkou olurmuş harbiden xdMihawk açıkça diyor ilgim yok diye. Gücüm yetmez derdi aksi olsa. Mihawm Yonko gücünde net.
Bu böyle olmayacak kestanemizi çizecekler. Mihawk'a bir tel açalım demiş olabilir misal.