Ben şunu anlarım kardeşim:
Mihawk ağlaya ağlaya soğan doğrarken, Crocum çamurlaşa çamurlaşa tuvaletleri kloraklayacak. Peki bunlar kimin için? BUGGY SAMAĞ
Buggy ortada durdu diye lider sanıldı deniyor ve sen buna rağmen bunu mu anladın? :d
Ben şunu anlarım kardeşim:
Mihawk ağlaya ağlaya soğan doğrarken, Crocum çamurlaşa çamurlaşa tuvaletleri kloraklayacak. Peki bunlar kimin için? BUGGY SAMAĞ
Aynen aynen tek, twopiece de tek bir daha kontrol et.Mihawk hala tek.
Yanındakileri adamdan mı sayıyorsun
Ben Mihawk'ın lavaboya çıktığını bile düşünmüyorum o derece kutsal, ilahi bir varlık.Ben şunu anlarım kardeşim:
Mihawk'ın ağzından neden katıldığını soyletecegi o kadar belli ki.Mihawk tek takılıyor len, Mihawk rahatlık seviyor len diyenler nerede? Hep işlerine gelen yerleri alıyorlar, kılıç koklayıcılığa devam.
Evet. 2 vasıfsızı başka yere yamalayamadım...Buggy ortada durdu diye lider sanıldı deniyor ve sen buna rağmen bunu mu anladın? :d
Çaba dediğin spoilerda yazanı yalanlama çabasıdır. Benim yazdığımın dayanağı spoilerken sizinki sadece fanlığınız. Hadi ben yarın öbürgün spoiler sahte çıktı mı "spoilera göre konuşuyordum" der çıkarım işin içinden de siz spoiler gerçek çıkarsa ne yapacaksınız?
Evet. 2 vasıfsızı başka yere yamalayamadım...
Koş yine Crocoyu gazlıyorlar @Millennium Wizard@Sir Crocodile Hocam seni tebrik ederim.Bu konuda tüm kılıç lobisi ile vs atmışsın bildiğin.Ben böyle bir azim görmedim Senin şu an ki durumununu özetlemem gerekirse.
Çıkıyor tabii ki sen de. Croc'a sor mesela bak elinde paspas varBen Mihawk'ın lavaboya çıktığını bile düşünmüyorum o derece kutsal, ilahi bir varlık.
Dalga geçiyordum siz fazla gerilmişsinizLider yanlış diyorum, sen bunu diyorsun. Neyse.