Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Sir Crocodile Kardeş tüm bunlardan kurtulabilirdin. 2 milyarlık ödülle ortada sağ kol lobisi koymazdın. Kılıç lobisine Zoro'dan girer dağıtırdın. Aramaki vasıtasıyla amiral lobisine hasar verip, Karasakal'a göz kırpardın. Hata sende.
 
Sir Crocodile Bey, herkese cevap yazmaya nasıl yetişiyorsunuz? Hangi sayfaya girsem senin mesajları görüyorum. Klavyeyi çok mu hızlı kullanıyorsun, napıyorsun? Ben okumaya yetişemiyorum, sen herkese yazmaya yetişiyorsun. Gerçekten takdir ediyorum, enerjiksin. Bana da anlat bu işin sırrını.
Takılıyoruz yav, sohbet muhabbet oluyor. Biraz hızlı yazıyor olabilirim evet...
 
Bu üçlü aynı seviye değil ama buggy onca cvsine ve yonko denmesine rağmen Mihawk'tan az ödüle layık görmüşler. Düşün artık Mihawk'ı. Crocodile'a 1,690m fark atmış, neredeyse iki katı fark.
Değil ama Mihawk ile Shanks düellori hemen sonrası için Shanks'in ödülü 1 Milyar dendi mesela. Mihawk'in ne zaman hangi ödülde Shichi olduğu önemli bu yüzden.

Fakat bu kadar düşük olmadığı nettir dondurulmuş ödülünün. Çünkü Croc çok hızlı Shichi teklifi almış ve Shichi olmuş Mangaka bunu söylüyor zaten...
Dediği gibi, bunun hakkında kesin sonuca ulaşmak için Mihawk'ın Shichibukai olmadan önceki ödülünü bilmek lazım. Bunu da bilmiyoruz. Spoiler'ın birinde 'bir zamanlar denizci avcısı olarak bilinirdi' diyor, yani eskiden beri denizci avcısıysa bu adam, Shichibukai olmadan önce yüksek bir ödülü olması imkan dahilinde. Adam zaten Shichibukai olmadan 1 milyar arasındaysa, 81 milyonluk Croco ve 15 milyonluk Buggy ile arasında o kadar farkın olması normal, hatta Buggy fark atmış Mihawk'a denir yeni ekleme yapılma konusunda.
 
Olay çay demlemek olsa, Mihawk kaç senedir babunlar ile yaşıyor. Kılıç kullanmayı öğrenen hayvanlara çay demlemeyi de öğretebilirdi istese.

Bence işin içinde başka bir iş var. Hoşumuza gider mi gitmez mi bilmem ama Crocodile'ın birden 1.9B ödül almasını da bir şeye bağlayacak Oda. Bekleyip göreceğiz.

Buggy ile de emrinin altında isimlerini bilmiyor olsak da eli yüzü düzgün, savaş tecrübesi olan korsanlar olduğu için ittifak kurmuşlardır. 3 kişi birlikte denizcilere kafa tutacak halleri yok ya?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık