Ya reis onu bunu boşverde bu organizasyonu kim kurmuş onu anlat sen. Sabahtır takip ediyorum hiç değinmiyorsun bu konuya. Seni lafa tutuyolar Mihawk fanlarının oyununa gelmeMax Mihawk fanı yorumu bu. Nerede görsem tanırım...
Ya reis onu bunu boşverde bu organizasyonu kim kurmuş onu anlat sen. Sabahtır takip ediyorum hiç değinmiyorsun bu konuya. Seni lafa tutuyolar Mihawk fanlarının oyununa gelmeMax Mihawk fanı yorumu bu. Nerede görsem tanırım...
Belli kimin kurduğu, işine gelmeyenler görmek istemeyebilir sizi de anlamak lazım...Ya reis onu bunu boşverde bu organizasyonu kim kurmuş onu anlat sen. Sabahtır takip ediyorum hiç değinmiyorsun bu konuya. Seni lafa tutuyolar Mihawk fanlarının oyununa gelme
Sorun o ya zaten, cross guildi kurmuş, en düşük ödülü almış. Kendi şirketinde çaycı oldu adam. Mihawk Ceo, Buggy Cfo.Croc 2 milyon ödül almış bir de cross guild'i o kurmuş bırakın da adam iki kutlama yapsın sabahtan beri cephede yalnız savaşıyor adam
Cepheyi kendi genişletiyor o mazoşist olabilir. Dun benle tartismaya girdi durduk yereCroc 2 milyon ödül almış bir de cross guild'i o kurmuş bırakın da adam iki kutlama yapsın sabahtan beri cephede yalnız savaşıyor adam
Cepheyi kendi genişletiyor o mazoşist olabilir. Dun benle tartismaya girdi durduk yere
Mihawk'in videosu düşmüş gördün mü?Ruh sağlığı çok bozuldu. Adresinizi falan açık etmeyin, temizler sizi.
Sir Crocodile Bey, herkese cevap yazmaya nasıl yetişiyorsunuz? Hangi sayfaya girsem senin mesajları görüyorum. Klavyeyi çok mu hızlı kullanıyorsun, napıyorsun? Ben okumaya yetişemiyorum, sen herkese yazmaya yetişiyorsun. Gerçekten takdir ediyorum, enerjiksin. Bana da anlat bu işin sırrını.Belli kimin kurduğu, işine gelmeyenler görmek istemeyebilir sizi de anlamak lazım...
Sorun o ya zaten, cross guildi kurmuş, en düşük ödülü almış. Kendi şirketinde çaycı oldu adam. Mihawk Ceo, Buggy Cfo.