Shanks Mihawk'a Beckmann'ı yollar o derece diyorum.Bu konuda @Miyata Ichiro ve @Alpamis neler düşünüyorlar öğrenmem lazım.
Arkadaşlar fikirlerinizi yazın ki nasıl düşünmeyeceğimize karar verelim
Shanks Mihawk'a Beckmann'ı yollar o derece diyorum.Bu konuda @Miyata Ichiro ve @Alpamis neler düşünüyorlar öğrenmem lazım.
Amiral kaçıran adamdan daha düşük ödülüm var diye hayıflanan birisi var ve siz buna cidden gülüyor musunuz? WB Rorger'dan düşük öldüm deyince WB gömmüyorsunuzdur umarım. Haterlık kör etmiş.
Kişi kendinden bilir işi. Forumda hangi konuya oy atıyorsanız diğer tarafa oy atmak lazım Millenium ile patlamalar kralısınız. King böyle kendini patlatamıyordu.Bu konuda @Miyata Ichiro ve @Alpamis neler düşünüyorlar öğrenmem lazım.
Shanks Mihawk'a Beckmann'ı yollar o derece diyorum.
Evet @II. Invictus artık zamana ihtiyaç kalmadı, durum belli olduKişi kendinden bilir işi. Forumda hangi konuya oy atıyorsanız diğer tarafa oy atmak lazım
Ödüle laf etmesi doğru. Shanks'in guçlu oldugunu kabul ettigi fenaydı. O sahteymis.Spoiler sahteymiş. Önceden 1 gün sonra patlardınız, şimdi 10 dakika sürmüyor.
Ödüle laf etmesi doğru. Shanks'in guçlu oldugunu kabul ettigi fenaydı. O sahteymis.
Mihawk'ın Shanks benden güçlüdür diyeceğini düşünen gitsin Anaokula baştan yazılsınÖdüle laf etmesi doğru. Shanks'in guçlu oldugunu kabul ettigi fenaydı. O sahteymis.
3.6 milyarı görünce vistacılar mağaralarına girdiler, ağlayarak marineford okuyolar şuanArtık Mihawk Shanksla kıyaslanıyor,Vistadan Shanks'a geçiş oda güzel xd