Mihawk ağlamış işte. Bu adamın Shanks'e karşı kompleksi var bunu uzun zamandır diyorum. Çekemiyor Shanks'i.Mihawk ödüle laf ediyorsa kendini Shanks ile denk goruyor olabilir.
Gaza geldiğin spoiler tabi.Hangi son spoiler?
Ben doğruysa dedim. Senin okuma yazman da yok. Yandan başka biri mi okuyor yazıyor senin için Ferit?Gaza geldiğin spoiler tabi.
Neyse niye araya girdik ki @kadir †. ver gazı ver gazı, bunlar gazı aldıkça daha güzel patlıyorlar xD
Yarın güneş doğmazsa ayvayı yedikBen doğruysa dedim. Senin okuma yazman da yok. Yandan başka biri mi okuyor yazıyor senin için Ferit?
Sen arcları okuyor mu sanıyordun Zoro'nun panellere bakıp geçiyor @RedTeroR abim.Ben doğruysa dedim. Senin okuma yazman da yok. Yandan başka biri mi okuyor yazıyor senin için Ferit?
İlişkileri zoro&sanji gibi bence. Düşman gibi takılan ama birbirini seven iki dost.Mihawk ağlamış işte. Bu adamın Shanks'e karşı kompleksi var bunu uzun zamandır diyorum. Çekemiyor Shanks'i.
Bence tam tersi kendini üstün görüyor ki, canı sıkılıyor. Mihawk > shanksMihawk ödüle laf ediyorsa kendini Shanks ile denk goruyor olabilir.