Sen kendi yaşadığın hayalleri anlatıyorsun sanırım, bunu kullanmak sadece güldüğümü gösteriyor.Yoo ben ödülün direk gücü yansıttığını düşünmüyorum zaten.Ödülün ne kadar yüksekse o kadar güçlüsündür diye bir şey yok ama Oda'nın ödüllerle güç seviyeleri hakkında bir fikir verdiğini düşünüyorum.Robin gibiler istisnadır o da kaideyi bozmaz.
Kaldı ki Mihawk dediğimiz adam yonkolar gibi güçlü adamlara önderlik eden,kitlelere hükmeden bir adam değil.Yani bu adamın ödülünün yüksek olmasında gücünün payı yonkolara kıyasla daha fazladır.
Konunun başında yok denizci öldürüyo gibi komik argümanlar öne sürmüşsünde değil 10 dorukilik denizci her gün 32 koramiral avlasa o ödülü vermezler.He amiral avlıyordur diyorsan onu da tartışırız.
Bir de her mesajının sonuna "" ifadesini koyunca incinmişliğini daha çok belli ediyon.Sakin.
Ödül gücü yansıtmıyorsa, denizci avcısı olarak nam salmış, ve Buggy nin 3 Croco nun 2 milyar aldığı ortamda Mihawk ın 3.5 milyar alması son derece normal. Sanki Mihawk kayda değer birisini yenmiş gibi davranıyorsunuz da, öyle bir şey yok yani.