Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cross guild ödüle fazla etki etti? neye göre? Dünya hükümeti buggy'yi mihawk'ın ve croco'nun lideri sanıyo, 5 milliyar toplam ödülü olan bu 2 canavarı astı yaptı sanıldığı için onun ödülünün artması normal ama croco ve mihawk buggy'nin astı sanılıyo diye neden ödülü artsın? Cross guild yeni kuruldu daha 1 icraatları var mı belli değil denizcilerin başına ödül koymak dışında bildiğmiz yok. Croco zatan 2 yıldır serbest bu adamı tanıyan bu 2 yılda boş durmicağnı bilir kid ve law gibi tek seferde 3 milliyar ödül almadı 2 yıllık sürecte aldı bu ödülü . Mihawka gelirsek kaptanın dan daha fazla ödüle sahip ast nerde görülmüş, buggy mihawk ve croco'nun ödüllerine etki etseydi yonko sanıldığı icin mihawkın ödülü savaş lorduyken 3 milliyarın altında olasaydı bugün kaptanı sanılan adamdan daha düşük ödülü olurdu.
 
Son düzenleme:
Sorun yok. Kabul ederim. Ama Law da Zoro'dan neredeyse 3 kat güçlü.:D Daha açılmaz bu kapak.:D
Bir de gelmiş benimle daha önce tartışmayacağını söyleyen kişi tekrar bana alıntı yapıp bunu kabul et diyor :) Neyi kabul edeceğim, Crocodile > Zoro demiyor da Mihawk'ın seviyesinin üst olduğu ödülle kanıtlandı diyor. :)
 
Mihawk'un 3.6 milyar ödülü var, ödülüne göre imparatordur demiyor kimse. Cross Guild oluşumunun kendi içinde bir kıyas yapılıp, Buggy'nin imparator olarak alınmasındaki yanlış anlaşılmaya sebebiyet veren şey tartışılıyor. Bu oluşumda başına en yüksek ödül konulan kişi, aynı zamanda dünyanın en güçlü kılıç ustası. Moriah, Kuma ve Hancock bir oluşum kursa, hükümet yanlışlıkla da olsa bunların başındaki kişiyi imparator ilan eder miydi? Oluşumun başındaki kişinin yanlış belirlenmesi değil, oluşumdan saçma sapan bir insanın imparator olarak anılması asıl problem. Ödülü başkalarıyla kıyaslayarak başka yerlere çekmenin bir anlamı yok.
Kesinlikle katılıyorum. Sadece ödüle göre kimse imparator demiyor kısmı eksik. Ödülün imparator klasmanında olması da önemli. Tabi sadece buna bakarak Yonkou demiyoruz, orada haklısın. Mesela dün, @Erkan12 ile tartıştık, bu kompozisyonu kurmaya çalışmaktan kaçınıyor. Ödüller, denizci avladıkları için böyle diyor ama onunla konu kapanmıyor ki. Tamam da ödüllerin haddinden fazla verildiğini söylesen bile, ortada Yonkou eden bir güç var. Mihawk, Croco ve Buggy bir araya geldiğinde, Buggy'nin yonkou olarak anılmaya başlaması. Bu kerameti birinden bilmek zorundasın. En akla yatkın seçenek de Mihawk. Ayrıca @Sir Crocodile Mihawk'a sallamak yerine buradan Croco'yu yücelterek gömmedik lobi bırakmazdı istese. Bu gücü Mihawk'a yoranlarla tartışmak yerine, ortaya bir kompozisyon çıkarın. Kim yonkou ediyor bu denklemde? Ya da birbirine denk üç güçlü karakter mi sunacaksın? Farketmez bir açıdan ele alman lazım.
 
Bu ödül kolpadan verilmiş gibi bir algı var sanki.

Tam tersine daha geçen bölüm Law diyor ki eğer Crocodile ve Mihawk bir oluşumdaysa onları bir araya getirmeyi başaran kişinin Yonkou olması gayet normal.

Sonra bu bölüm öğreniyoruz ki olay bam başka, Mihawk en yüksek ödüle sahip ve oluşuma sonradan katılmış.

O ödül direk Mihawkın kendi gücünün karşılığında verilmiş.


Tek sandalla bir başına bu ödülü olan adam kimle ortak olsa orasını ihya eder.
Aynen öyle. Bundan daha tutarlı bir senaryo bence mümkün değil. Aksini iddia eden açıklasın hem ödüller, hem de yonkou ünvanı verilmesinin esas gerekçesini.
 
Croco > Zoro diyemediğinize göre bu bölümden ne sonuç çıkardın merak ettim, 2 milyar Croco, 3.5 milyar Mihawk olunca Mihawk Yonko seviyesi mi olmuş? Ödülle güç ölçmeye devam edin. :)
Yoo ben ödülün direk gücü yansıttığını düşünmüyorum zaten.Ödülün ne kadar yüksekse o kadar güçlüsündür diye bir şey yok ama Oda'nın ödüllerle güç seviyeleri hakkında bir fikir verdiğini düşünüyorum.Robin gibiler istisnadır o da kaideyi bozmaz.

Kaldı ki Mihawk dediğimiz adam yonkolar gibi güçlü adamlara önderlik eden,kitlelere hükmeden bir adam değil.Yani bu adamın ödülünün yüksek olmasında gücünün payı yonkolara kıyasla daha fazladır.

Konunun başında yok denizci öldürüyo gibi komik argümanlar öne sürmüşsünde değil 10 dorukilik denizci her gün 32 koramiral avlasa o ödülü vermezler.He amiral avlıyordur diyorsan onu da tartışırız.

Bir de her mesajının sonuna ":)" ifadesini koyunca incinmişliğini daha çok belli ediyon.Sakin.
 
Bir rivayete göre 12 yıl önce, Shanks'ın ödülü 1 milyar civarlarındayken Mihawk'un ödülü 3.6 milyarlara kadar ulaşmıştır. Aralarında rekabetin esamesi okunmadığından dolayı sıkılan Mihawk, shichibukai olarak ödülünü dondurmuş; ve ardından Shanks'a şu sözleri söylemiştir.

-En yüksekte buluşalım, genç adam. Ödülün benimkini geçtiğinde, yeniden karşılacağız!

:alkis:
Şank şuan o seviyeye geldi ama unuttuğu bir şey vardı, kolu yerinden kopmuştu. Yani artık Mihawk'ın rakibi olamazdı.
 
Aynen öyle. Bundan daha tutarlı bir senaryo bence mümkün değil. Aksini iddia eden açıklasın hem ödüller, hem de yonkou ünvanı verilmesinin esas gerekçesini.
Oluşumlarının bir lideri var sanmışlar o lideri de Buggy sanmışlar. Bu adamların lideri de yonko olur demişler. Yanlışlıkla yonko ilan etmelerinin asıl olayı Buggy'nin o örgütün lideri olmasını zannetmeleri değil mi?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 58)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık