Bir de 1 Milyar falan koyuyormuş...Amiralleri 3 aşağısı kurtarmaz timsah yapın bir güzellik de göğsümüzü gere gere amiral = Yonko diye gezelim
Bir de 1 Milyar falan koyuyormuş...Amiralleri 3 aşağısı kurtarmaz timsah yapın bir güzellik de göğsümüzü gere gere amiral = Yonko diye gezelim
3 milyar aşağısı hak yemek olur.Bir de 1 Milyar falan koyuyormuş...
Kaido MF Garp harici genel olarak bütün Op karakterlerinden güçlüdür. Güçlerini puanlayıp bir ortalama alsan büyük ihtimalle zirvede olur. Akainu'nun bu kıvamda gözükmesi için son düşman gibi bir şey olması lazım.Croco bile nasıl dönüş yaptı. Saka sıkıntı adam Kaido’dan güçlü dönerse şaşırmam.
Uyanış, haki maki MF’de görmediğimiz şeyler. Ona rağmen Sakazuki bayağı güçlü çizilmişti. Güncel dövüşünü gördüğümüzde bayağı ters köşe yapacak bence milleti. Oda zaten Sakazuki’yi büyük bir özenle çizeceğim falan demişti. Benim beklentim büyük reisten.Kaido MF Garp harici genel olarak bütün Op karakterlerinden güçlüdür. Güçlerini puanlayıp bir ortalama alsan büyük ihtimalle zirvede olur. Akainu'nun bu kıvamda gözükmesi için son düşman gibi bir şey olması lazım.
Crocodile: Azdan az çoktan çok gider. Alt rütbelere kelle başı 5M, Tuğamirallere 200 M, Koramirallere 500 M, Amirallere 1.5 Milyar yaz.3 milyar aşağısı hak yemek olur.
Lan Croco’nun o kadar fazla ödül alacağına sen bile inanmıyordun öngörüşte, seninkine ederinden fazla vermiş denizciler, seninki kısarsa ayıp eder.Crocodile: Azdan az çoktan çok gider. Alt rütbelere kelle başı 5M, Tuğamirallere 200 M, Koramirallere 500 M, Amirallere 1.5 Milyar yaz.
Yapacağı en büyük olay Dragon'u yemesi başına gelecek en kötü olay Sabo tarafından hiç edilmesi olacak bana göre. Akainu'nun kaderi gazata okuyucularının elinde. Bekleyip görelim bakalımUyanış, haki maki MF’de görmediğimiz şeyler. Ona rağmen Sakazuki bayağı güçlü çizilmişti. Güncel dövüşünü gördüğümüzde bayağı ters köşe yapacak bence milleti. Oda zaten Sakazuki’yi büyük bir özenle çizeceğim falan demişti. Benim beklentim büyük reisten.
Sabo 4 milyar üstü ödül alırsa sıkıntı olmaz. Luffy gibi onu da şişiriyor, yakın olabilirler.Yapacağı en büyük olay Dragon'u yemesi başına gelecek en kötü olay Sabo tarafından hiç edilmesi olacak bana göre. Akainu'nun kaderi gazata okuyucularının elinde. Bekleyip görelim bakalım
La adam iki hareket çekti Donanmanın başına ödül koyan organizasyon kurdu kendine. Denizci salakları da olayi Buggy'e yıktılar o yararlandı yine, onu lider sanıyorlar oysa Croc kurmuş bilinse ödülü daha fazla olurdu...Lan Croco’nun o kadar fazla ödül alacağına sen bile inanmıyordun öngörüşte, seninkine ederinden fazla vermiş denizciler, seninki kısarsa ayıp eder.
Ben inanmıyorum diyordun…La adam iki hareket çekti Donanmanın başına ödül koyan organizasyon kurdu kendine. Denizci salakları da olayi Buggy'e yıktılar o yararlandı yine, onu lider sanıyorlar oysa Croc kurmuş bilinse ödülü daha fazla olurdu...
Sonuna kadar hak edilmiş bir ödül eksiği var fazlası yok...
"Donanma bana yanlış yapmış" deyip Chopper misali Amirallerin başlarına 50 Beli ödül koymazsa dua et bu olay sonrası.