Katılmıyorum .Luffy kurduğu ittifakla 40 bin kisilik Kaidonun ordusunu yendi.Liderini de tek başına yendi hatırlatırım.Oldu direk kk ilan etsinler luffy'i o zaman. Orda kid ve law'a pay cıkarıldı. Yendiğin kişiden ödülün yükek olmalı nerde yazıyo bu hicbir yerde kendi varsayımın.
Kaido o ödüle tek bir icraatla ulaşmadığı gibi luffy de teach de ulaşamaz
Kılıç yüzünden olabilir .Geri verdi gerzek Ryuma nin yani öz dedesinin kilicini .Kılıç önemliHayır ben şunu anlamıyorum. Zoro'nun ödülü 4 milyarı bulacak ve serinin bitmesine de çok az kaldı. Yani bu adamı 1.101'den 4 milyara mı çıkaracaksın birdenbire? Neden yavaş yavaş olması gerektiği gibi ödülünü vermiyorsun bu adamın ? Yapsana kardeşim 1.6-1.7m! Tam bir malll bu herif yaa.
Seninkilerden sonrasına +5 milyar ekle ödülleri Buggy veriyor. Kid'in komutanları bu ödülleri alırsa bil ki Oda seninkine değer vermeye başlamıştır.Killer 1.000.000.000
Heat 999.999.999
Wire 700.000.000
Aramaki 2.500.000.000 - 3.000.000.000 arası
Fujitora 3.500.000.000
Kizaru 3.500.000.000 - 4.000.000.000 civarı
Sakazuki 5.000.000.000
Veriyor zaten yeterince fazlasına gerek yok. Ödüller için Buggy üzerinden Oda aklındakini yansıtacak diye düşünüyüyorum, troll ya da abartı ödül olmazsa bu civarlarda olurlar.Seninkilerden sonrasına +5 milyar ekle ödülleri Buggy veriyor. Kid'in komutanları bu ödülleri alırsa bil ki Oda seninkine değer vermeye başlamıştır.
Vermiyor bu arc h.haki hakkıydı. Oyunda tutması güzel daha çok ön plana çıkartması lazım ana hedefi direkt OP olan karakterlerden biri Kid. Buggy'nin üzerinden troll yapmadığı şey kalmadıVeriyor zaten yeterince fazlasına gerek yok. Ödüller için Buggy üzerinden Oda aklındakini yansıtacak diye düşünüyüyorum, troll ya da abartı ödül olmazsa bu civarlarda olurlar.