Yapabileceği bir şey aklına gelmedi böyle ilginç bir şey yazdın galibaKendide kabul etti. Kata, hiç bir şey yapmadan King'i alırmış.
Yapabileceği bir şey aklına gelmedi böyle ilginç bir şey yazdın galibaKendide kabul etti. Kata, hiç bir şey yapmadan King'i alırmış.
Yazar yazar bakmışsın başka bir fan lobisine girmiş ordan dofa ekmek çıkarmaya çalışırDof'u gömecek tayfa Kata'dan af dilenmiş geçmiş olsun daha yazmazsın artık
Kata'yı övenleri görünce bende oluşan his.Sözde yeni kaptan olacaktı anasından iyi iş çıkaracaktı.Kata pişmanlıktır.
Wcı Sanji seviyesindeki adamlarla hava atmak kaçıncı düzey oluyor hahaha
Neyle saldırsa King'e yarısı boşa gideceği için saldırmadan yener.Yapabileceği bir şey aklına gelmedi böyle ilginç bir şey yazdın galiba
Kaçarım diyorsun yani tırsarım falan
Tsuru'dan kaçan adamın fanı normal olurKaçarım diyorsun yani tırsarım falan
Gelecek bölüm senin için zor geçecek gibi amiralcilerden yardım alabilirsin son zamanları nasıl atlattınız diye tavsiye isteyebilirsin.xDDof'u flamingo yahnisi yapar o ekip xd.
Güzel kıvırıyorsunuz ama bu patlamadan @Alpamis bile sağ çıkamaz boşuna uğraşmayın bak o bile cevap yazmıyorKaçarım diyorsun yani tırsarım falan
Germayı dövmesini başarı sayan sen değil misin?Diyenlerle tartışıyorum araya girip sen tartışıyorsun sonra germayla mı övülüyor diyorsun.Germayla gömülüp dof>kata diyenlere söyleyeceksin cevabını alıntılayıp o zaman beni değil.