Ya yenmeleri ya da kaçmaları lazımdı. Onların hikayesi çünkü. Yardımla kaçmışlar onu düşünmemiştim. Germa’nın dostu yok.Sana demiştim Germa yenemezdi diye
Ya yenmeleri ya da kaçmaları lazımdı. Onların hikayesi çünkü. Yardımla kaçmışlar onu düşünmemiştim. Germa’nın dostu yok.Sana demiştim Germa yenemezdi diye
Üç antik silah(deniz kızı da gelsin) olursa bizimkiler çok güçlü olur. Bence Vivi antik silah olabilir ve hükümetin eline geçmiştir.yamato wano'daki antik silahı, momo'da fili alıp gelecek son savaşa
Vivi'de son ana kadar katılır mi belli değildi. Hatta tayfa denize açılırken belli oldu durumu. Aynısıni Yamoto için de yaptı Tayfa denize açılırken o geride kaldı.Ruh hastası odadan beklenilen bir hareketti. Hep bir yanım vivi durumunu hatırlıyordu. Bir önceki bölüm vivi gibi uzaktan seyredince iyice işkillenmiştim. Ark boyunca denize açılacam dedirtip, en son niye fikrini değiştirdi, anlamak güç.
Kata'nın King'e yapacağı hiçbir şey yokKing'i Kata'nın üstüne koymak için çok çabalıyorsunuz ama oluru yok. King'i o rezil performanstan sonra hiçbir şey kurtaramaz.
Kendide kabul etti. Kata, hiç bir şey yapmadan King'i alırmış.Kata'nın King'e yapacağı hiçbir şey yok
Ama vivi çıkıp ark boyunca ben size katılacağım demedi. Yamato ark boyunca düşünüldü, bu katılır ihtimalleri değerlendirildi. Baya da katılması için sebepler vardı. Her şeyden öte Sanji için bulunmaz nimet yamato.Vivi'de son ana kadar katılır mi belli değildi. Hatta tayfa denize açılırken belli oldu durumu. Aynısıni Yamoto için de yaptı Tayfa denize açılırken o geride kaldı.
bence bir antik silah denizcilerde, bir antik silah korsanlarda, bir tanesi de devrimcilerde olur.Üç antik silah(deniz kızı da gelsin) olursa bizimkiler çok güçlü olur. Bence Vivi antik silah olabilir ve hükümetin eline geçmiştir.
Ya Mihawk gibi ömrünü tek başına yaşamış çok güçlü bir karakterin Buggy gibi troll bir karakterin liderliğindeki bir oluşumun içinde olması benim için patlama nedenidir.Mihawk patlamadı. Ayrıca Mihawk patladı derken, crocoyu niye saymıyorsun? Çoktan patladığı için mi?