Klasik günü birlikBir Kata kalmıştı hayal kırıklığına uğratmayan, o da eli kulağında . Kasalar bile eksi yazar.
Gemi boyutundaki Daifuku'nun cinini durdurmuştu o Sanji. Yonji onu suitle anca yapıyordu.Örnek verebilir misin?
Power-up öncesi base Sanji bayağı güçsüzdü ya, Daifuku'dan falan dayak yiyordu.
Sanki manga panellerini okuyorsun da at bakalım diyorsun bideQueen kadar güçlülerse alamaz Kata en fazla beraberlik ondan uyanış açıp yanına Oven almıştır.
Sürekli aynı cümleyi yazıyorsun at bakalım o neredeymiş ne ima ediyor bir görelim onu doğru çeviriden.
Kekomancer vs ekşi üyeleri@kekomancer den ekşideki yazıya cevap bekliyoruz. Yıl olmuş 2022 hala kendin üretmiyorsan eleştiri yapamazsın muhabbeti çeviriyorlar.
Nami'nin hırsız olarak dahil olup sonra Arlong parkta yaşadıkları.Örnek verebilir misin?
Avatar güzelmişWanoda yamato kadar işlevsel tek karakter kaidoydu...
Hala aklım almıyor karakteri bu kadar işledi. Çocukluğunu gösterdi, savaşını gösterdi, luffyle arasında bağ kurdu ama nasıl almadı ya. Gerçekten şaka gibi.
Algı çalışması.Ben Oden'im, gemine al tipten iyidir
Bende diyorum ne diyor bu muydu ? Vücudu için söylüyor orada boa tekniğiyle vücudunu sıkıp ezme yapabildiği için.Panellerin arasından cımbızla çekemezsin hangi olayın üzerine hangi sebeple söylediğine ve söyledikten sonrasına da bakman lazım.Adam açık açık şu yönden küçümsemiş germa gibi bedenin olmadığından ezerim seni şu an yakaladım dayanamıyorsun diyor.Germa prensinin bedeninin diğerleri gibi olmasını bekliyor ama değil çünkü Sanji başarısız deneydi o beden güçleri daha sonra uyanıyor orada ezilirken değil.Queen haliyle Judge’ın oğlundan direnç gösterecek beden bekliyor.Panel okumuyormuşum hahahah sen buraya 10 kez baktın da noldu alakasız bir yola saptırmışsın işine geldiği gibi.Defalarca okuyunca birşey değişmiyor yanlış yorumluyorsan yanlış yorumluyorsun.Sanki manga panellerini okuyorsun da at bakalım diyorsun bide
Buna da bahane bul şimdi.