Kendisi Kaido'dan korkmadi,tayfasını düşündü.Beyazsakal korkmaz kimseden.WB çekindi mi çekinmedi mi? Ne övmesi?
Kendisi Kaido'dan korkmadi,tayfasını düşündü.Beyazsakal korkmaz kimseden.WB çekindi mi çekinmedi mi? Ne övmesi?
Yani çekindi mi çekinmedi mi? Tayfasını düşündü ne yahu. O zaman korsan da olmasın.Kendisi Kaido'dan korkmadi,tayfasını düşündü.Beyazsakal korkmaz kimseden.
Çekinmedi dedim ya,Beyazsakal kimden korkmuş bu zamana kadar,Kaidodan kaçmış gibi konuşuyorsun.Yani çekindi mi çekinmedi mi? Tayfasını düşündü ne yahu. O zaman korsan da olmasın.
Sahneler orada. Vallahi laf yapmaya gerek yok.Çekinmedi dedim ya,Beyazsakal kimden korkmuş bu zamana kadar,Kaidodan kaçmış gibi konuşuyorsun.
Evet ortada,çekinme yok.Beyazsakalın Kaidodan korktuğu gibi bir çıkarım yapmadım ben.Sahneler orada. Vallahi laf yapmaya gerek yok.
Gücüne saygı duydu ve çekindi tabii ki. Kaido indirebileceği basit bir adam olsa neden saldırmasın. Biliyor başına gelecekleri.Evet ortada,çekinme yok.Beyazsakalın Kaidodan korktuğu gibi bir çıkarım yapmadım ben.
Karaktere gıcık olup triplere giren sensin. Bu kadar takma kafana. İleride yine göreceksin. Kafaya takarsan manyak olursun.Kudur diye sen dediğine göre o zaman kuduran sen olmuş olmuyorsun yani bu tezine göre
hiyoriden büyük olmak istemiştir kesin bu.Hayır bir de Bu Momo yaşını niye 28 yapıyor. Yav salak git 18 yap? Ne değişicek ki vücut nerdeyse aynı olucak ejder boyu nerdeyse aynı olucak. salak saçma iş. 14 15 bile kurtarırdı bedensel olarak.
Tam kafasız.hiyoriden büyük olmak istemiştir kesin bu.