Ödül olayını geçtim ama Mihawk'ın 2'den aşağı olması hayal kırıklığıBuggy gag karakter onu değerlendirmiyorum .d
1 küsür ödül alan karakterle arasında baya büyük bir fark olduğunu düşünüyorum güç olarak.
Ödül olayını geçtim ama Mihawk'ın 2'den aşağı olması hayal kırıklığıBuggy gag karakter onu değerlendirmiyorum .d
Haklısın gözüm karardı.Arkacı Shanks videosu gelse söverim diyen adama bak bir de bana sallıyordu.
Bu adamı artık korsan olarak kabul ediyorlar. Buggylerle vs ittifak yapmış. Sağkol ödülünü yakıştıramıyorum ben.Hiçbir şey yapmayan adama normalde 1+ ödül de vermezler. Verilen o ödül gücünün zirvesindeki dünyanın en güçlü kılıç ustasına verilmiş ödül. Demek ki böyle bir karakterin ederi gözlerinde 2m bile değil.
kid başkasına gidiyormuş, shanks yalan olduArkacı Shanks videosu gelse söverim diyen adama bak bir de bana sallıyordu.
Kolpaymış dostum strese gerek yok malın biri dikkat çekmek için eklemiş spoilera.Bu adamı artık korsan olarak kabul ediyorlar. Buggylerle vs ittifak yapmış. Sağkol ödülünü yakıştıramıyorum ben.
Film Red bitince de böyle konuşabilecek misiniz bakalım :dDüzelttim @Tyr