Amiral seviyesi ya da daha güçlü olmasını beklediğiniz birinin ödülü 1 milyar olamaz ya. Pasiflikle alakası yok bu işin. Kendi başına temizinden en az 2 milyar etmeli. Ben Mihawk'ı amiral+ bekliyorum ve bu ödül hayal kırıklığı benim için.
Seninkine ödül vermemişler diyorlar reis?Dof kendini gruba böyle katmaya çalışır ama almazlar...
Sıkıntı yok Film Red vizyondan kalktığı gibi Shanks Kidin eline verecek. Önce filmin ortadan kalkması lazım.
Yonkounun ödülü de o, yonkoular da amirallerden güçlü olamaz mı diyorsunAmiral seviyesi ya da daha güçlü olmasını beklediğiniz birinin ödülü 1 milyar olamaz ya. Pasiflikle alakası yok bu işin. Kendi başına temizinden en az 2 milyar etmeli. Ben Mihawk'ı amiral+ bekliyorum ve bu ödül hayal kırıklığı benim için.
Gösterilmiyor olabilir, bakalım...Seninkine ödül vermemişler diyorlar reis?
Olabilir tabii ama önemli olan gücü bundan şüphemiz yok,Mihawk güçlü adamdır.Ben 2-2.5 bekliyordum gerçekçi olarak. Yakışan 3 civarıydı. Gerçekler 1 küsür.
Seri lvl atlar, uğraşmaz ama ufak mini 5 bölüm bile atsa yeterdi.Bu ekibin Doflamingo’yu da hapisten kaçırması şart. Çok kafa bi tayfa oldular. Serinin en eğlenceli tayfası olabilir.