Bence var. Dünya Hükümeti ve bütün dünya öyle görürken hala orada durmaları sıkıntılı bir durum. Ben kendime yediremezdim.Türklerde okuduğunu anlama oranı yüzde 13, çok yazık.
Adamlar takılıyor dünya hükümeti liderleri olarak buggyi görüyor.
Kim görüyor? Dünya hükümeti.
Dünya hükümeti kimdir?
800 senedir bi meyveyi arayıp ele geçiremeyen tüm kaynaklara rağmen hala otorite kuramayan çöp oluşum.
Kısaca olayda mihawk ya da crocoyu düşüren bir durum yok.
Biliyorum reis, takılıyorum. Sen fanı olduğun karakterin derdine düş biraz. Croco'ya gelince, ''önce sebebini görelim,'' Mihawk'a gelince dalga geçmeler, eğlenmeler. Yakışmıyor sana.Astı değil konum aynıymış ama yine de Mihawk'a yaramadı bu. Fanları ne bekliyordu o ne çıktı... :S
Yav bu Smoothie nerede?
İşlenen mihawk karakterinin umrunda olur mu bu durum? Adam koskoca adada maymunlar ile yaşıyordu.Bence var. Dünya Hükümeti ve bütün dünya öyle görürken hala orada durmaları sıkıntılı bir durum. Ben kendime yediremezdim.
Ben hiç tekler demedim. Millet dalga geçilecek bir lobisi yok diye önemsemiyor ama hatırlatırım Crocodile ve Mihawk aynı organizasyon içinde.Kıvama geliyorsunuz yavaş yavaş. Biraz işlensinler o dediklerini de değiştirirsin.
Ne alaka yav? Yonko gücünde adam durdurulamaz mı oluyor seride.amiral üstü veya yonkou gücündeki hiç bir karakteri gidip böyle birisinin altına sokmaz.patladınız kabul edin.
okuduğun seride böyle bi güç.Ne alaka yav? Yonko gücünde adam durdurulamaz mı oluyor seride.