O kadar şamata kopardığınız Mihawk'ın Buggy'ye dahil olması ve liderin Buggy olarak görülmesi miydi ?
Amiral üstü bir güç olduğunu savunduğunuz adam buggye biat ediyor hatta bazılarına göre kk seviyesi olan mihawk tek başına takılmaktansa ekibe dahil oluyor ve herşey normal haterlar patladı oluyor Roger gidicek buggynin ekibine katılacak normal şeyler biz patlıyoruz ama gülmekten eğlencedenHaterların Hayalleri; Mihawk buggy'nin adamı olmuş, doffy'nin yanına mapusa düşmüş
Gerçekler; Mihawk, Buggy ve Croco (tahmin edildiği gibi) ortak bir organizasyon kurmuşlar, Şanksa ayar çektiği görülen Buggy de bunaklar tarafından lider görülüp yonko ilan edilmiş.
Yine haterlar patladı.
Parayı veren düdüğü çalar. Mayışları Buggy ağa veriyorsa lider de odur.Mihawk yine yatmak için yer arıyor onu anlarımda Buggy'i lider olarak kabul eden kafayı anlamadım
Astı değil konum aynıymış ama yine de Mihawk'a yaramadı bu. Fanları ne bekliyordu o ne çıktı... :SSakin ol kum-kun, dünden beri Mihawk üzerinden dalga geçiyoruz, eğleniyoruz; ne bu şiddet, bu celal? Mihawk benim fanı olduğum karakter değil en azından. Buggy'nin astının fanı olmak istemezdim.
Buggy için düz komedi bu. ID ve MF de adamın olduğu şekiller ortada, fakat sen troll olmayan karakterleri belli başlı şekilde degerlendirmiyorsun "Buggy" diyorsun... :STrollük seriyi etkiliyor yalnız farkındaysan? Düz komedi için değil. Ayrıca Law ve Kid'i de dedim.
Doğru diyorsun tek tabancayim diyordu. Fakat şuan bu olaylarında tam olarak nasıl olduğu belli değil Croc açısından. Yani bir oyun peşindeyse olabilir derim. Fakat benim patlamam mı daha önemli sizin ki mi? Benim ki küçük bir söz üzerine belki, sizin ki seviye üzerine. :SMihawkçılar patladı sen kesinlikle patlamadın, tamam tamam. Hani tek tabancaydı bu adam? Hani kimseyle ortaklık kurmazdı? İki yıl aradan sonra gidip Buggy ile ortaklık kurunca heh tam da bunu bekliyordum aslanım benim mi diyorsun? Kaç yıldır tam tersini söylüyorsun.
Kıvama geliyorsunuz yavaş yavaş. Biraz işlensinler o dediklerini de değiştirirsin.Aga tamam güldük eğlendik ama Crocodile bir Mihawk olamaz yani. Teklemez ama yenilmez.
Nick değişebilirsin.Durumumu anlatmak için Kurtlar Vadisi'nden bir klip kestim.
İlgili klip
Öngörüş geldiğinde gemi kaptanı gibi... Sahte spoiler geldiğinde Necmi gibi... Kesin spoiler geldiğinde Kılıç gibi "Allah kahretsin" dedim.
Mihawk'ın bırakın bir tayfaya katılmasını, tayfa kurmasını bile istemezdim.
"ALLAH KAHRETSİN" seni Oda.
Türklerde okuduğunu anlama oranı yüzde 13, çok yazık.Amiral üstü bir güç olduğunu savunduğunuz adam buggye biat ediyor hatta bazılarına göre kk seviyesi olan mihawk tek başına takılmaktansa ekibe dahil oluyor ve herşey normal haterlar patladı oluyor Roger gidicek buggynin ekibine katılacak normal şeyler biz patlıyoruz ama gülmekten eğlenceden