Buggy'de diğerleri kadar yonko yalnız. Hem de Mihawk'ın istediğini yaptırabiliceği bir yonko. Daha iyisi olamazdı ayrıca ortak yancı değil.Kafasını kullanıp harbi bir yonkouya yanlamadı, Buggy'ye yanladı. Kafa pek yokmuş Mihawk'ta.
Buggy'de diğerleri kadar yonko yalnız. Hem de Mihawk'ın istediğini yaptırabiliceği bir yonko. Daha iyisi olamazdı ayrıca ortak yancı değil.Kafasını kullanıp harbi bir yonkouya yanlamadı, Buggy'ye yanladı. Kafa pek yokmuş Mihawk'ta.
Bu seride korkak insanlar genelde en akıllılar oluyor.Denizcilerin başına ödül koyacak düşünce yapısı Buggy'de yok. Korkak bir adam, bariz yönlendiriliyor.
Al işte Luffycilerin biriyle uğraşınca diğeri geliyor hemen, lafta hepsi tek tabanca lobi nedir bilinmez. Luffy'nin sıradan bir köylü çocuğu olması gibi.Luffy daha iyisini yapar. Ada kadar yumruğa ryu kral haki basan adam bu.
Mihawk>Shanks diyenler vardı Shanks'a katılır diyenler kim?Mihawk için ortaklık kurmaz denmedi, Shanks'e katılır diyordu herkes zaten. Crocodile için ortaklık kurmaz diyen sendin, patlayan da sensin.
Hayatta kalmak için ya gücünü ya da aklını kullanacaksın One Piece'te.Bu seride korkak insanlar genelde en akıllılar oluyor.
Ben bilmem Luffy tek atar.Al işte Luffycilerin biriyle uğraşınca diğeri geliyor hemen, lafta hepsi tek tabanca lobi nedir bilinmez. Luffy'nin sıradan bir köylü çocuğu olması gibi.
Ray MF'ye girip çıkıyor, Amiralle vs atıyor. Mihawk'ın hükümete zarar verecek eylemlerini saysana bana? Shichilik kalkınca Denizcilerden kaçmak. :d O ne büyük aktifliktir bu yiğidim, biraz daha pasif takılsın, mesela Ray gibi.Ne alaka?
Neyse bir yere varmayacak.
Daha dün patladın hele bir sabret yarına kadar beBen bilmem Luffy tek atar.
Biz Mihawk'ı adamı yapar derken de gülünüyordu.